Kristijan Golubović u rijalitiju, a Kristina spakovala kofere i SA DECOM NAPUSTILA BEOGRAD: Oglasila se na mrežama, ovaj dan je posebno važan za nju


Zabava

Kristijan Golubović u rijalitiju, a Kristina spakovala kofere i sa decom napustila Beograd

Kristijan Golubović trenutno učestvuje u rijaliti programu “Farma 8”, a njegova izabranica Kristina Spalević spakovala je kofere i sa decom napustila Beograd.

Kristijan i KristinaFoto: Sneža Krstić / Ringier

Kristijan i Kristina

Naime, Kristina je na Instagramu objavila fotografije i pokazala gde se trenutno nalazi, a nije krila sreću.

Blic preporučuje

Koliko sam nostalgična, ljudi moji. Kao da mi je poslednjih 10 godina prošlo u danu, nekako mi je neverovatno da moje dete korača stazama na kojima sam ja prohodala… Kao da je juče bilo – napisala je Kristina koja je posetila svoje rodno mesto.

Kristina napustila Beograd

Foto: kristina_spalevic / Instagram

Kristina napustila Beograd

Izjavom bacila sve u rebus

Kristina je nedavno gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom je otkrila da je razmišljala da stavi tačku na njen odnos sa Golubovićem.

Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo… Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao – ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo… Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu – objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.


Blic

Check Also

ŽIKA JAKŠIĆ PRVI PUT O ZDRAVSTVENOM STANJU SAŠE POPOVIĆA: “Nije klonuo duhom, ide na bolje, to je najvažnije”

Zabava Žika Jakšić prvi put o zdravstvenom stanju Saše Popovića: “Nije klonuo duhom” Milica Milojević …