Црногорска глумица завела ожењеног председника: Сазнало се да му је родила ванбрачног сина и ћерку

Александра Аћимовић Поповић, свима познатија као као Саша Монтенегро, умрла је у 78. години у Мексику у фебруару ове године.

Како се наводи, последица њене смрти је мождани удар који је доживела. Александра је била најпопуларнија глумица црногорских корена у свету, а због свог љубавног живота била је главна тема медија.

Александром Аћимовић Поповић се још у детињству са наших простора са породицом преселила у Аргентину. Студирала је новинарство, а један одлазак у Мексико јој је променио живот из корена.

Ову Црногорку је красила невероватна лепота, која јој је донела и занимљиве пословне понуде. Све то у комбинацији са харизмом омогућили су јој да постане једна од својевремено најпопуларнијих, али и најлепших мексичких глумица. Каријеру је започела као модел, а онда је упловила и у свет мексичких сапуница, те доживела вртоглаву славу.

Saša Montenegro
Саша Монтенегро / Извор: Youtube printscreen/Imagen Ficción

Ипак, њен љубавни живот био је најзанимљивији јавности. Растом популарности у Мексику, за њено име се почело чути и у целом свету. Оваква слава омогућила јој је да буде у контакту са најмоћнијим људима тога времена. У јеку своје славе упознала је Хосеа Лопеза Портиља, председника Мексичке Републике од 1976. до 1982. године. А тај сусрет умногоме мења њену судбину.

Имала је буран љубавни живот, а врло брзо после упознавања Хосеа Лопеза, отпочиње романсу са њим. Како је годинама већ био ожењен, њихова романса је одјекнула у јавности и изазвала скандал невиђених размера. Ова љубав је дословно поделила земљу, док су их једну у потпуности подржавали, други су их најстрашније осуђивали.

Saša Montenegro
Саша Монтенегро / Извор: Youtube printscreen/Ventaneando

Убрзо су добили двоје деце – ћерку Набилу и сина Александра. Али, везу су озваничи браком тек 1995. године, након што је преминула Кармен, супруга председника. Та чињеница је изазвали још више гнева у мексичкој јавности, а конзтроверзе о Саши су постајале све бројније.

Ова лепотица, пореклом из Црне Горе, више није могла да издржи огроман притисак са свих страна и повукла те се скроз повукла из медија и глуме и бринула о породици и деци. Љубав са Портиљом је доживела крах почетком 2000-их, а разлог развода није познат. Међутим, бракоразводна парница никада није окончана, јер је Хосе изненада преминуо у фебруару 2004. године услед срчаних проблема.

Saša Montenegro
Саша Монтенегро / Извор: Youtube printscreen/tutorialesgerberin

Глумица је након тога задржала право на економске бенефиције које јој је закон доделио као легитимној удовици политичара. После смрти супруга, поново се упустила у шоубизнис, учествовала је у разним пројектима, чак се вратила и на филмско платном улогом у “Крају тишине”.

Последњи интервју је дала 2018. године у којем се истакла да жели да се посвети деци и другим пословима и од тада се више није појављивала нигде у јавности.

Извор: Блиц


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Najtačniji horoskop – Blic Žena

“Ringier Serbia” d.o.o. Kosovska 10, Beograd © 2024 “Ringier Serbia d.o.o” – Powered by Ring …