Zbogom lepoj Srpkinji: Beli kovčeg i crvene ruže na sahrani stradale devojke u Americi, najmiliji se opraštaju od nje

Srpkinja  (35) iz Niša koja je 13. oktobra tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći u Njujorku, biće sahranjena danas u 14 časova na groblju u Kladovu kada će porodica i prijatelji imati priliko da se oproste od nje i upute joj poslednje zbogom.

– Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naša draga T.L . preminula 13. oktobra u svojoj 35 godini života. Sahrana će se obaviti 21. oktobra u 14 sati na groblju u Kladovu – piše u objavi na društvenim mrežama koju dele njeni najbliži.

Telo nesrećne devojke dopremljeno je juče iz Amerike u belom kovčegu prekrivenim crvenim ružama, prizori u Nišu bili su strašni, jer njena porodica ne može da se pomiri sa činjenicom da nje više nema.

Podsećanja radi, Sprkinja je stradala zajedno sa mladićem (30) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je motor na kome su se nalazili udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu. Udarac je bio toliko silovit da su oni istog momenta pali sa smrskanog motora i završili su jedno pored drugog nasred raskrsnice.

– Delovi motocikla, staklo i krvi bilo je svuda po asfaltu. Džip sa kojim su se sudarili smrskan je sa bočne strane, tačnije sa vozačeve strane – pisali su tamošnji mediji.

Srbija Danas/Kurir

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Сада је срећна жена: Драгана Мирковић открила у кога се заљубила – схватила је да је савршен за њу

Јавност већ месецима бруји о разводима на естради. Највише се прича о растанку Хариса Џиновића …