“IMALA SAM MOŽDANI UDAR NASRED ROĐENDANA, LICE MI SE ISKRIVILO” Poznata Srpkinja doživela pakao: Tu nije bio kraj njenim mukama


Zabava

Poznata Srpkinja doživela pakao: “Imala sam moždani udar nasred rođendana, lice mi se iskrivilo”

Poznata književnica Zorana Šulc svojevremeno je preživela pravi pakao kada je tokom rođendana koji se održavao, doživela dva moždana udara.

Zorana ŠulcFoto: Instagram

Zorana Šulc

Zorana je pre nekoliko godina bila gošća kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin IN”, kada je i opisala ovaj događaj:

– Atmosfera je bila prelepa, puno lepog, poznatog sveta… Ja sam dobila moždani udar nasred rođendana, odveli su me u bolnicu, hitna pomoć je došla. Ja sam pila, jela, uživala. Onda je mene jedna vaša koleginica pitala je l’ sam dobro. Ja sam rekla da sam dobro i ona meni je rekla da teško govorim i da mi se jedna strana lica iskrivila. Ja izvadila ogledalce i sad autosugestija… I kažem: “Šta lupaš gluposti, izgledam fenomenalno” – rekla je Zorana u emisiji, a potom dodala:

– Međutim, ona je pozvala hitnu pomoć i ja sam rekla da će se ljudi smejati kad dođu, ali ja sam posle sat vremena imala još jedan moždani udar u bolnici. Tu su me zadržali, bila sam na intenzivnom odeljenju, leva strana je bila potpuno oduzeta – prisetila se Zorana, koja se posle svega što joj se desilo odlučila na brojne promene.


Blic

Check Also

Pijani muškarac vozio bez dozvole, pa pokušao da pobegne od policije: Kad su otvorili njegovo vozilo, sve im je bilo jasno

Knjaževačka policija uhapsila je muškarca (48) iz Šapca zbog sumnje da je počinio krivično delo …