Dodaj j***nu loptu… Željko pobesneo, pa vikao na kapitena

Košarkaši Partizana u okviru 5. kola ABA lige pobedili su Zadar nakon drame 75:71, a Željko Obradović je tokom meča bio izuzetno besan na Vanju Marinkovića posle jedne greške.

Često gledamo burne tajm-aute populanog Žoca, takav je bio jedan pri kraju druge četvrtine kada je igračima crno-belih popustila koncentracija. 

Vanja Marinković izgubio loptu, a domaćin pogodio za 33:28. To je razljutilo Obradovića, koji je odmah tražio tajm-aut, pa vikao na svog kapitena.

Spejsins, naravno, naravno… Pričam o ovome milion puta, ti igraš svoju privatnu utakmicu. Tako ti reaguješ, umesto da dođeš ovde i da dodaš loptu, dodaj j***nu loptu – vikao je Željko Obradović.

Foto: Starsportphoto

 

 

Bilo je drame, ali crno-beli nisu dozvolili iznenađenje, savladali su domaću ekipu sa 75:71 u petom kolu regionalnog takmičenja, čime su ostali na maksimalnom učinku. Obradović je posle utakmice bio nezadovoljan pristupom i igrom svojih izabranika u trećoj četvrtini. 

Znali smo da će Zadar probati da igra najagresivnije moguće, s obzirom kako su izgledali protiv Budužnosti pre sedam dana. Bilo je očekivano da će sve dati večeras, i da igraju najbolje moguće, igrali su sa entuzijazmom i željom, sve što je nama nedostajalo. Jedan razlog je sigurno duplo kolo u Evroligi. Nije to nešto što nećemo popričati sa našim igračima, ta treća četvrtina je dokaz jedne apatije i posmatranja šta se događa na terenu. Uspeli smo da dobijemo, važna pobeda. Pre svega čestitke Zadru na dobroj utakmici i mojim igračima jer smo pronašli način da se izborimo i pobedimo – rekao je Obradović.


Stres, hrkljuš, osećam se poraženo... Reakcije navijača Partizana posle drame

Partizan

Srećni su navijači Partizana posle pobede protiv Zadra 75:71 u ABA ligi, ali nisu zadovoljni.

sledeća vest




Informer

Check Also

"Poželeo sam dobrodošlicu novoj ambasadorki Kanade" Predsednik Vučić se sastao sa Mišel Kameron (FOTO)

Predsednik  Srbije se tim povodom oglasio na svom Instagram nalogu:   – Poželeo sam dobrodošlicu novoj …