JOVANA JEREMIĆ SE POHVALILA ROĐENIM BRATOM “Em drag, em Predrag!”, otkrila šta je za nju uradio: “15 godina sam mlađa od njega” (FOTO)


Zabava

Jovana Jeremić se pohvalila rođenim bratom: “Em drag, em Predrag”, evo kako on izgleda

Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić jedna je od najprepoznatljivijih TV lica. Dok o svojem životu otvoreno priča, o njenoj porodici se, pak, malo zna.

Jovana JeremićFoto: TV Pink / screenshot

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić istakla je jednom prilikom da joj je nakon razvoda od Vojislava Miloševića najveća podrška bio rođeni brat.

Blic preporučuje

Jovana Jeremić

Foto: screenshot

Jovana Jeremić

– Posle razvoda, moja najveća podrška su mi bili brat, snaja i Miki, i Milica. Zajedno smo podizali Leu i to su momenti koje ja nikad neću zaboraviti. Pamti, pa vrati – napisala je Jovana tada na svom Instagram storiju.

Jovana Jeremić

Foto: screenshot

Jovana Jeremić

Voditeljka se nedavno na društvenim mrežama obratila bratu.

Em drag, em Predrag! Moj rođeni brat. Čovek koji mi je najviše pomogao posle razvoda! Šta reći, mislim… Njegovo srce je predobro. Previše! Ljubi ga 15 godina mlađa sestra. Porodica! – navela je Jovana u opisu objave i pokazala kako on izgleda.

Predrag, brat Jovane Jeremić

Foto: instagram/jovanajeremic / screenshot

Predrag, brat Jovane Jeremić

“Brat i ja smo se gušili, krenuo je da gubi svest”

Voditeljka je, inače, otkrila jednom prilikom da su ona i njen brat ranije bili na ivici smrti.

Jovana Jeremić

Foto: screenshot

Jovana Jeremić

– Da mogu bacili bi me u septičku jamu, ali bih ja i iz septičke jame našla način da se izvučem. Kad sam bila mala zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, tu nemaš vazduha. Počnem da se gušim, imala sam pet godina, to je istina. Moj brat isto je počeo da se guši. On je krenuo da gubi svest, ja sam bila svesna da ćemo da se ugušimo, da je to to – rekla je ona tada i dodala:

– To su ogromne kafanske vitrine, tu se stavlja piće, dihtuje i ne možeš da izađeš. Meni proradi kefalo, setim se da ima sudopera koja je povezana i da postoji cev koja je povezana. Izvukla sam onu cev i kroz slivnik smo on i ja disali pola sata dok nas nisu našli. Ako sam to preživela, ima da preživim sve ostalo. To je instinkt za preživljavanje. Čovek uvek treba da se bori i ne sme da dozvoli da mu bilo šta pomuti um.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremić

Tvrdi da govori 5 jezika

Jovana Jeremić je, podsetimo, podelila na Instagramu svoj CV u kom je navela da govori pet jezika, među kojima su: srpski, bosanski, hrvatski, španski i engleski.

Ona uskoro putuje u Ameriku kako bi pratila tamošnje izbore za predsednika, a pokazala je CV u kom piše nivo njenog obrazovanja, koliko jezika zna, njene veštine, a u opisu objave je napisala:

– Spremna za američku turneju!

VIDEO Jovana Jeremić pevala na privatnom veselju


Blic

Check Also

ŽESTOK ZEMLJOTRES POGODIO INDONEZIJU Treslo se u moru na 10 kilometara dubine

ŽESTOK ZEMLJOTRES POGODIO INDONEZIJU Treslo se u moru na 10 kilometara dubine Blic