GLUMAC SE ČETIRI PUTA ŽENIO, A ONDA OSVOJIO 30 GODINA MLAĐU Sina dobio u sedmoj deceniji, a evo šta kaže o braku sa lepom Beograđankom


Zabava

Frano Lasić se ženio četiri puta, a onda osvojio 30 godina mlađu

Glumac Frano Lasić, ženio se čak četiri puta, a sada uživa u ljubavi sa 30 godina mlađom Milenom iz Beograda sa kojom je pre četiri godine dobio i sina kojem su dali ime Nikolas.

Milena i Frano LasićFoto: RAS Srbija

Milena i Frano Lasić

Njima razlika u godinama ne smeta, a glumac priznaje da nije bilo lako osvojiti srce lepe Milene.

Frano Lasić sa izabranicom

Foto: F. Jovanović / RAS Srbija

Frano Lasić sa izabranicom

– Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari,” rekao je Lasić.

On ističe da im velika razlika u godinama ne predstavlja problem.

Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumevanje, ali i pokoju sedu, no sa godinama čovek treba da se “sprijatelji” i uživa koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo, jer život je jedan i trebamo ga ceniti – rekao je Frano.

Milena Lasić sa sinom

Foto: Privatna arhiva

Milena Lasić sa sinom

Inače, Lasić se prvi put oženio Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka. Drugi brak sa Ljiljanom iz Beograda trajao je samo tri nedelje. Deset godina kasnije, oženio se manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece. Međutim, i taj brak je propao pre nego što je pronašao sreću sa Milenom.

VIDEO:Frano Lasić: Sin me je podmladio


Blic

Check Also

STAN NA DEDINJU OSTAVILA BIVŠEM! Pogledajte samo ovo bogatstvo, svaki ćošak vrišti od luksuza u Diplomatskom naselju

Bojana Rajić i njen suprug Branislav Đurđević godinama uspevaju da od javnosti sačuvaju intimu, a …