Precizno u minut: Sada je i naučno dokazano kada su žene najraspoloženije za seks!

Desilo vam se sigurno da ste poželeli da vodite ljubav sa partnerom, ali on nije bio raspoložen? Razlog tome treba tražiti u mnogim faktorima, a jedan od najvažnijih je činjenica da muškarci i žene uglavnom nisu raspoloženi za vođenje ljubavi u isto doba dana.

Muškarci i žene su veoma različiti na mnogo načina, a stručnjaci su takođe otkrili da u zavisnosti od pola želimo seks u potpuno različito vreme.

Kompanija koja se bavi prodajom seksualnih igračaka Lovehoney sprovela je anketu s ciljem da sazna kada muškarci, a kada žene najviše uživaju u seksu.

Skoro 70% žena žalilo se da njihovi partneri nisu raspoloženi za seks kada njima najviše odgovara da vode ljubav.

U koje vreme su žene i muškarci najraspoloženiji za seks?

Muškarci su u anketi otkrili da više vole da započnu dan seksom. Oni su najraspoloženiji za ovu aktivnosti između 6 i 9 časova. Konkretno, kada bi izračunali prosek njihovih odgovora, ispalo bi da je 7 časova i 54 minuta ujutro najidealnije vreme za seks.

Žene su, s druge strane, sušta suprotnost. Na osnovu istraživanja, oni preferiraju da vode ljubav uveče, između 23 časa i 2 časa ujutru. U proseku su najraspoloženije u 23 časa i 21 minut.

Šta to znači za vaš seksualni život?

Rezultati ankete ukazuju da muški i ženski libido zato nisu vremenski sinhronizovani, ali to ne znači da vi i vaša bolja polovina nikada nećete naći trenutak kada oboje želite seks. Posebno kod žena, raspoloženje zavisi od mnogih faktora, a naročito od toga kakav odnos imaju sa partnerom i kako se i same osećaju u sopstvenom telu. Libido takođe zavisi od aktivnosti hormona i načina života.

Partneri mogu da uživaju u seksu bez obzira na doba dana, ako su oboje fizički i psihički zdravi, osećaju se dobro i imaju dobar međusoban odnos, pun brižnosti i poštovanja.

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com


Krstarica

Check Also

"Poželeo sam dobrodošlicu novoj ambasadorki Kanade" Predsednik Vučić se sastao sa Mišel Kameron (FOTO)

Predsednik  Srbije se tim povodom oglasio na svom Instagram nalogu:   – Poželeo sam dobrodošlicu novoj …