Dnevni horoskop za ponedeljak 14. oktobar! Rakovi u nevolji, Jarčevima nestabilna ljubavna situacija

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

 

OVAN

LJUBAV: Imaćete više kontakata nego obično i danas će biti lakše započeti ljubavnu vezu. POSAO: Uspeh u bankarstvu i uopšte u poslu s investicijama. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.


BIK


LJUBAV: Gde god da odete, upoznate nekog ko je privlačan, zbog čega vam je teško da napravite definitivan izbor. POSAO: Bićete umetnički inspirisani. ZDRAVLJE: Stabilno.


BLIZANCI


LJUBAV: Zatišje u ljubavnom životu zbog toga što nećete biti raspoloženi za ljubav već više za druženje. POSAO: Imaćete višak energije, koji možete dobro iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


RAK


LJUBAV: Lako možete naći ljubav na mestu zabave. Od danas ćete imati i više dobre volje i više prilika za izlazak. POSAO: Problemi za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Foto: Shuterstock

 


LAV


LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi, flertovaćete i imati sreće u ljubavi. POSAO: Mogući su problemi u oblasti finansija zbog većih ulaganja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.


DEVICA


LJUBAV: Ništa bitno se neće dešavati u ovoj sferi. POSAO: Možete dobiti dve prilike za posao ili raditi dva posla. Ovo je svakako dan u kome ćete morati da savladate rad na više polja, ako već niste. ZDRAVLJE: Promenljivo.


VAGA


LJUBAV: Provešćete vreme u društvu privlačnih osoba, a i dalje možete razviti osećanja prema nekom iz kruga prijatelja. POSAO: Ući ćete u partnerski posao ili praviti planove u tom smeru. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite, ko vam je nadređen ili neko koga znate preko posla. POSAO: Problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Solidno.


STRELAC


LJUBAV: Srešćete više zanimljivih osoba, ali će vam biti jasno da nijedna od njih nije neko s kim biste mogli ostvariti stabilnu vezu. POSAO: Uspeh u poslu koji podrazumeva intelektualni rad ili pisanje. ZDRAVLJE: Dobro.


JARAC


LJUBAV: Situacija će biti nestabilna na planu ljubavi, pre svega zbog vaše nervoze i potrebe da svima kontrirate. POSAO: Moguć raskid ugovora ili loš ishod nekog posla. ZDRAVLJE: Skloni ste povredama.


VODOLIJA


LJUBAV: Družićete se i uživati, ali to je sve. Nećete biti zainteresovani za to da se obavežete u ljubavi. POSAO: Moguća selidba kancelarije ili neka druga promena u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


RIBE


LJUBAV: Imaćete problema u ovoj sferi, zbog toga ćete biti frustrirani, ali najbolje je da jednostavno sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Moguće manje promene. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

 


Jedan broj u datumu rođenja donosi sreću do kraja života! Miljenici ste sudbine ako ga imate

Horoskop

Prema numerolozima, brojevi u datumu rođenja imaju veliku ulogu u određivanju sudbine i karaktera ličnosti, a postoje brojevi za koje se veruju da imaju posebno značenje i zrače snažnom energijom.

sledeća vest




Informer

Check Also

Ova Srpkinja je prva priznala da je bila prostitutka! Isplivali svi detalji njenih usluga, prve pare zaradila sa 16

Mina Vrbaški, Foto: Instagram printscreen/minavrbaski Nekadašnja rijaliti učesnica Mina Vrbaški svojevremeno je celu javnost šokirala …