Оваквог га многи нису видели: Гастоз ван себе, пао у очај – ово је разлог

Учесник “Елите”, Ненад Маринковић Гастоз у “Шиша бару” разговарао је са Дарком Танасијевићем.

Он је овом приликом проговорио о свом односу са Анђелом Ђуричић.

– Живот ми се све како сам и како нисам са Анђелом, супер ми је ово учешће, доминирам. Ништа нисмо причали, пробао сам, она сваки дан добија лимунаде од мене, однео сам јој иако не причамо, она је вратила Кети и да више не радим такве ствари. Пришао сам јој исти дан кад је оно прошло, гледала је у своју тачку, није ми ни одговорила. Не осећам се кривим, али да не буде да нисам први. Рекла је да јој тако одговара – рекао је Гастоз.

– Да ли жели да убеди себе да је то најбоље за њу? – питао је Дарко.

– Ја сам јој побркао план, јаче смо се зближили, почели смо да лежимо. Ови са рођендана кажу да су сви гледали и дахтали. Срчан или не, какве су то глупости? Битно је да ја нешто кажем да би они имали шта да показе? Причао сам са људима около, са Карићем, ја бих то рекао и ништа не бих урадио. Ово је мало превише са њене стране, мени је жао. Нисам њен непријатељ, али ово нема смисла. Једини смисао је да она побегне од нечега што смо стварно слатко направили. У једном тренутку кад смо били блиски, рекла ми је да би волела да ово траје још месец дана. Ја сам хтео све да је испоштујем. Шта више? – наставио је он.

– Шта ћеш радити даље? Верујем да ти се мења мишљење, рекао си да одустајеш, а онда опет кажеш да нећеш све да бациш у воду – додао је Дарко.

Darko Tanasijević
Дарко Танасијевић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Ја сам рекао да не желим да ово престане. Желим да јој дам времена да схвати неке ствари, али мислим да ће да тера по свом. Не бих да трчим за њом, ако ће она опет у будућности да баци све због ситнице. Криво ми је, али да је брзо кренуло и брзо се растурило и то ми је криво. Нисам много изгубио, али… Бедно ми је како пролазимо једно поред другог. Глупо ми је јер немамо никакав однос. Јако је глупа прича, бесмислена. Једино што могу да помислим да је урадила је да би се зауставила прича. Ја њој у очима видим све. Вече пре рођендана смо први пут лежали у кревету, рекли једно другом прелепе ствари, видео сам да функционише и да сам успео да отопим лед и у пола сата цунами дошао и однео цело село. Ми се сад као не видимо, не причамо… Ко год да је пита говори да је не питају на ту тему – говорио је Гастоз.

– Зашто те толико нервира Рајачић? – питао је Дарко Танасијевић.

– Јер се понаша као дебил. Мисли да зна да води ријалити. Види се да је све усиљено – рекао је Гастоз.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

HAOS NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Izbegavajte OVE lokacije, jer na pojedinim mestima saobraćaj samo stoji

Najveći problemi u saobraćaju zabeleženi su na auto-putu pri ulazu u grad, gde su se …