"Од како постоји ријалити веће сељачине од Терзе нема" Марија Кулић бесна због Боре и Софије, не бира речи, поткачила и Милицу

Марија Кулић проговорила је о актуелним дешавањима у емисији “Ријалити решетање са Јоцом новинаром”. Није могла да се не осврне на однос Боре Терзића Терзе и Софије Јанићијевић, а споменула је и Милицу Величковић коју је Бора јавно преварио и то док је у благословеном стању. 

– Ја сам ти рекла малочас, прошле године када су ушли у везу и када се објавила та трудноћа, ја сам била једина која сам рекла да је то највећа глупост – започела је Марија, а затим додала: 

– Та Милица Величковић би све исто урадила да је Софија, јер не заборавимо, она улази у ријалити и грли се и почиње да се мува са Скраћеним, јер зна да неће бити свеједно и у инат Миљани. Миљана је са Скраћеним била годину и девет месеци, па је она била та која се са њим грлила. Јесте она трудна, а што је трудна, сама је хтела. Никакав им однос није био, направио јој је дете сељачина. Када су им саопштили трудноћу они су хтели да умру од муке, а као овамо се веселе, а овамо размишљају где ће и шта ће, што нису хтели да покажу. Милица је одржала трудноћу искљућиво због народа, да јој не би причали да је убица деце. Правила је дете с неким ког не познаје…А ова Софија, као да су њих две рођене сестре. И онда да не занемаримо Миличин безобразлук – рекла је Марија. 

Marija Kulić
Марија Кулић / Извор: Србија Данас

– Софију боли уво, тотално одсуство емпатије, мени је толико одвратна, оно понашање њено, то су оне проф**њаче, оригинал таква. Гледа само себе, не занима је што је ова трудна, једна ђубретара! Од како постоји тај ријалити већа сељачина од Терзе не постоји – наставила је Кулићка.

Marija Kulić
Марија Кулић / Извор: Србија Данас

Izvor:Srbija Danas

Check Also

"KSENIJA I JA SMO BILI…" Dača Dak posle dve decenije progovorio o odnosu sa Pajčinovom

Čuveni denser Dača Dak snimio je novu pesmu “U moje vreme”, u kojoj svojoj ćerki …