"Заиста ми тешко пада, мада то не показујем!" Сузана Јовановић открила шта је мучи, све доживљава изузетно стресно

Након што је читава домаћа јавност изразила забринутост због нарушеног здравља креативног директора “Гранда”, његова супруга и певачица Сузана Јовановић се такође повукла из јавног живота и медија. Сузана није желела да говори на ову тему, па је само кратко поручила:

– Извините, али за сада не могу ништа да вам кажем. Хвала што поштујете нашу приватност – била је кратка Сузана Јовановић у изјави за домаће медије. 

Suzana-Jovanović
Сузана-Јовановић / Извор: Србија Данас

Живот и рад Саше Поповића у задње време је у фокусу, оглашавају се многи који су са њим радили и сарађивали и свако има нешто да каже и прокоментарише када је у питању Поповић. 

Саша Поповић се повукао из јавног живота у овом периоду, а његова супруга Сузна Јовановић већ се раније освртала на разне коментаре на рачун њеног супруга.

Suzana Jovanović, Saša Popović
Сузана Јовановић, Саша Поповић / Извор: Србија Данас

-Заиста ми тешко пада, као особи, човеку, као некоме ко је јако емотиван, све то дубоко проживљавам, мада ја то не показујем, знам све да са осмехом замаскирам. Јако ме боли нека неправда, када је он у питању. Просто ме боли и погађа то када неко толико лоших ствари износи о вама,  а не познаје вас. Нити је са вама попио кафу, нити вас је срео, али уме гомилу лоших речи да каже за вас. Конкретно и за Звезде Гранда и за сву ту децу јако ме боли када кажу: ” Сале израбљује певаче, Сале, држи децу као робове!” Па ако су робови, како имају лепе аутомоиле, станове на своје име, конто у банци, ако су то робови онда заиста не знам.. Та деца су почела са много скромним хонорарима, као што сам и ја, а сада зарађују много више. То је нешто што ме много боли, та деца су сада успешна и већина има своју породицу и треба тако, само нека напредују, ја им то желим од срца – рекла је једном приликом Сузана за телевизију Курир. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Otkriveno zašto je Haris Džinović urlao na Melinu iz petnih žila: Bio je van sebe, sve se desilo pred kamerama

Haris, Melina, Foto: Dragana Udovičić, Antonio Ahel/ATAImages Haris i Melina Džinović nedavno su stavili tačku …