ALEKSANDAR JE HEROJ DANA Ovo je kamiondžija koji je skočio u kanal pun vode da SPASE ŽENU I DETE: “Još majke rađaju Obiliće”


Vesti

Društvo

Kamiondžija skočio u kanal da spase ženu i dete iz automobila

Žena sa detetom je jutros sletela automobilom u kanal pun vode kod Požarevca. Vozač kamiona, koji se tu zatekao je uspeo da ih spasi. Njegov herojski čin danas je tema dana, ali na samom početku gotovo niko nije znao o kome je reč. Međutim, misterija je sada rešena.

Aleksandar TodorovićFoto: Instagram/kinez_aca / screenshot

Aleksandar Todorović

Kamiondžija Aleksandar Todorović iz Valjeva je pravi primer kako bi svi trebalo da postupamo u istim ili sličnim situacijama. Na sve to, Aleksandar je dokaz da dobrota i herojstvo nisu nestali.

Blic preporučuje

Kako su očevici rekli, Aleksandar je bez trunke razmišljanja zaroni u kanal kako bi izvukao ženu i dete.

Na društvenoj mreži Instagram na profilu “moj Beograd” objavljena je Aleksandrova fotografija, te sada svi imamo priliku da vidimo kako izgleda lice heroja dana.

– Ovo je vozač kamiona koji je spasio život ženi sa detetom koja se sa autom prevrnula u kanal pun vode kod Požarevca. Bez sekunde razmišljanja zaronio je u prevrnuti auto i izvadio dete. Izneo ćebe i peškire i ukazao im pomoć do dolaska Hitne pomoći. Mokar seo u kamion i otišao. Naklon do poda – piše u objavi.

Očekivano, objava je izazvala lavinu komentara.

“Još majke rađaju Obiliće! Gospodine, sve ti se dobro u životu vratilo. Ti si junak kakvog Srbije treba da odlikuje”, “Ljudina”, “Bravo za gospodina”, “Sve ti samo dobrim vratilo”, “Veliki heroj”, “Živ bio junače”, samo su neki od komentara.


Blic

Check Also

Isplivala retka fotografija Danila Lazovića sa porodicom: Ono što je glumčev sin uradio nakon njegove smrti mnoge je rasplakalo

Glumac Danilo Lazovć preminuo je 2006. godine u 54. godini života, ali do danas nije zaboravljen. …