Pre par dana desio se horor u Bosni i Hercegovini, kada je poznati muzičar, Adis Cigura pretukao svoju suprugu, pevačicu Aldinu Bajić.

Kako navode tamošnji mediji, neko vreme se pričalo da nešto nije kako treba u tom braku, a onda su počela otkazivanja nastupa

Nekoliko dana posle toga pojavio se stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku pomenutog estradnog para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku.

Ko je pevačica na koju je suprug podigao ruku?

Ko je Aldina Bajić
Printscreen Facebook 

Aldina važi za jednu od najtraženijih bosanskih pevačica, a u svet muzike je zakoračila sa samo 13 godina. Ona čak i piše pesme sama. Pevala je mnogim regionalnim zvezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću. Kako navode tamošnji mediji, Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu. 

Ko je Aldina Bajić
Printscreen Facebook 

Povukla se nakon nasilja

Pevačica je rešila da se potpuno povuče nakon strašnog horora koji je preživela, te je ugasila sve društvene mreže, a kako tvrde izvoru, Aldina je 24 sata pod lekarskom negom i pod jakim medikamentima. 

Podsetimo, Aldina Bajić nije nikada imala lagodan život, borila se za svoju egzistenciju, za svoje parče neba, a pre desetak godina bolovala i od teške bolesti, karcinoma.

Ko je Aldina Bajić
Printscreen Facebook 

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

 Bonus video:

Kurir Merima Njegomir