STRAVIČNI PRIZORI! Evo šta je pronađeno u kući optuženog za UB*STVO Danke Ilić (VIDEO)

U kući osumnjičenog za ubistvo Danke zastrašujući prizori.

U selu Zlot u kojem živi jedan od optuženih, u njegovoj kući zatečene su novogodišnje lampice, a one noću blješte sa kuće optuženog.

Podsećamo, optuženi za ubistvo Danke Ilić sumuškarac iz sela Zlot i muškarac iz sela Luka, dok je otac od osumnjičenog optužen za krivična dela – neprijavljivanje krivičnog dela i pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

Optužnica je zasnovana na mnogim dokazima među kojima je GPS veštačenje službenog vozila koje je pokazalo da su optuženi u trenutku nestanka Danke bili ispred kuće Ilića u Banjskom Polju. Potom, urađeno je veštačenje kamera koje su takođe pokazale da se 26. marta da se njihov auto “Vodovoda” nalazio parkiran ispred kuće oko 13:53 časova.

Do nesreće je, kako se navodi u optužnici, došlo tako što je Danka izašla na put ispred dedinog imanja u Banjskom Polju. U tom trenutku osumnjičeni su kolima tuda prolazili, vozili su 20 na sat.

Kako se dalje navodi, “fijat pandom” su je udarili desnim delom, a ona je pala ispred zadnjeg desnog točka.

Potom je optuženi muškarac koji je bio suvozač, izašao iz kola, udavio dete na pločniku i ubacio u gepek. Gepek automobila je inače odvojen pregradom i izgleda kao “tovarni”.

Onda su se dogovorili da bace dete na deponiju na kojoj su se oko 14 časova zadržali minut i 41 sekundu.

Osim veštačenja, optužnica je zasnovana i na mnogim izjavama svedoka.

Doživotni zatvor
Obojici preti doživotna kazna zatvora.

Podsetimo, nakon što je VJT u Zaječaru podiglo optužnicu protiv prvooptuženih za teško krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, za ubistvo male Danke Ilić 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, osumnjičenog iz Zlota i osumnjičenog iz Luke, nadležno Tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenima u roku od tri dana produži pritvor.

Osumnjičeni je pušten da se brani sa slobode i tako će ostati do okončanja ovog postupka. Njima će kao i nihovim braniocima u zakonskom roku biti dostavljena optužnica, koja je predata nadležnom Višem sudu u Zaječaru. Nakon što se izjasni Viši sud, čeka se Apelacioni sud u Nišu.

Izvor: Republika.rs/Srbijadanas.rs

Check Also

KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dečak-ub*ca, napravio kompletan plan!

Maloletni zlikovac se nada ovome… Kosta Kecmanović, čvrsto veruje da će, pre ili kasnije, a …