Stiže pomračenje Meseca u Ribama! Danas se menja sudbina 4 znaka

Delimično pomračenje Meseca očekuje nas u Ribama 18. septembra i astrolozi nagoveštavaju da ovaj astrološki događaj poredstavlja okidač velikih promena u intervalu od narednih šest meseci. Ovo pomračenje će najviše uticati na Ribe, Strelčeve, Blizance i Device.

Delimično pomračenje Meseca u Ribama 18. septembra, u astrološkom smislu, predstavlja snažan trenutak emocionalne transformacije i unutrašnjeg preispitivanja. Mesec u Ribama simbolizuje duboke, intuitivne osećaje, dok pomračenje deluje kao katalizator za oslobađanje tih emocija, često donoseći kraj jedne faze i početak nove.

Emocionalno otpuštanje i završeci

Pomračenja Meseca, posebno u emotivnim znakovima poput Riba, često simbolizuju završetak jednog emocionalnog ciklusa. Ribe su znak povezan sa prošlošću, pa ovaj tranzit može doneti priliku za otpuštanje starih emocionalnih rana, sećanja ili veza koje više ne služe svrsi. Delimično pomračenje može osvetliti one aspekte vašeg unutrašnjeg sveta koji zahtevaju pažnju, tražeći da ih prepoznate i pustite.

Pojačana intuicija i senzitivnost

Ribe su znak visoke senzitivnosti, empatije i intuitivnog razumevanja. Delimično pomračenje Meseca u ovom znaku može pojačati vašu sposobnost da osećate i intuitivno doživljavate svet oko sebe.

Konfuzija

S obzirom na to da Ribe vladaju i iluzijama i fantazijama, ovaj period može doneti osećaj zbunjenosti ili nerealnosti. Možda će vam biti teže da jasno sagledate situacije, jer Ribe često zamućuju granice između stvarnog i imaginarnog. Ovaj osećaj konfuzije može biti signal da se preusmerite na unutrašnje stanje, umesto da tražite odgovore spolja.

Duhovni uvidi i povezanost

Ribe su znak povezan sa duhovnošću, božanskim i kolektivnom svešću. Pomračenje Meseca u ovom znaku može podstaći duhovno buđenje ili veće razumevanje suštine univerzalne ljubavi i povezanosti. Mnogi će osećati potrebu za povlačenjem u sebe, traženjem mira u duhovnim praksama, ili osećajem saosećanja prema drugima.

Snovi i kreativna inspiracija

Ribe vladaju snovima i kreativnom imaginacijom, pa ovo pomračenje može doneti duboke uvide kroz snove ili kreativne projekte. Snovi tokom ovog perioda mogu biti posebno intenzivni, sa snažnim simbolima i porukama.

Preosetljivost i povlačenje

Osetljivost može biti veoma izražena tokom ovog perioda, pa neki ljudi mogu osećati potrebu da se povuku i izoluju kako bi obradili svoje emocije. Ovaj tranzit je idealan za samoću i kontemplaciju, ali takođe može doneti osećaj ranjivosti. Važno je obratiti pažnju na unutrašnji svet i ne dozvoliti da vas preplave emocije drugih ljudi.

Savet:

Tokom delimičnog pomračenja Meseca u Ribama, korisno je raditi na prepuštanju i prihvatanju promena. Ovo je vreme za otpuštanje svega što je emotivno iscrpljujuće ili iluzorno, i otvaranje prostora za novu energiju. Budite blagi prema sebi i drugima, jer su svi pod uticajem pojačanih emocija.

Izvor: Direktno.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …