LEPI MIĆA NAPRAVIO DETE?! Devojka može da mu bude ĆERKA, evo u kom je MESECU! U slučaj umešana i POLICIJA! SKANDAL!

Neviđena drama u “Narod pita”!

U sinoćnjem izdanju emisije “Narod pita” voditeljka Ana Radulović ugostila je popularnu učesnicu rijalitija Maju Marinković i veterana Lepog Miću, a u jednom trenutku uživo u program ponovo se uključila izvesna Melisa, koja je sada tvrdila da joj je pevač napravio dete, kao i da je već tri meseca u drugom stanju.

– Imam jedne novosti, ako mogu da kažem… Tiče se moje ljubavi, za Lepog Miću. Trudna sam tri meseca, napravio mi je dete! Danas sam radila nalaze, Mićo, dobićemo bebu, samo da znaš! Ljubavi, trudna sam – istakla je gledateljka, dok ju je pevač vidno šokiran slušao.

Međutim, u sledećem uključenju, Mića je rekao da će ovaj slučaj prijaviti policiji s obzirom na to da se radi o osobi koja ga uznemirava već izvestan period.

– Ma neka je živa i zdrava, ali stvarno neke stvari prelaze granicu i evo sad joj govorim da ću je prijaviti policiji za uznemiravanje, tako s budalama ide – rekao je bivši učesnik “Elite 7” u emisiji “Narod pita”.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se Melisa uključuje u program zbog Lepog Miće. Naime, nedavno je uživo u emisiji izjavila da je navodno bila intimna s njim, te su čak i ručali zajedno, kao i da je sa njom Mića prevario suprugu s kojom je u skladnom braku već decenijama unazad.

– Ćao, ovde Melisa. Ja sam se pre neki dan javila u emisiji. Muvala sam Lepog Miću, mi smo išli na ručak, on je krenuo da me pipka – rekla je Melisa, na šta su svi u studiju bili šokirani.

– Da li ste bili intimni – upitao je voditelj.

– Bili smo u hotelu, na ručku, krenuo je da me pipa… Ne znam ni ja! Bože dragi, ovo je katastrofa, oprosite što moram sad ovako da kažem, ali hteo je da me kre*ne – rekla je Melisa, a potom istakla da je bila intimna s njim, u šta voditelj nije mogao da poveruje.

Izvor: Republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …