“Odlazim da gradim svetsku karijeru” Jovana Jeremić donela odluku, od novembra je nećemo gledati na “Pinku”

Voditeljka Jovana Jeremić je poznata po velikim ambicijama posebno kada je u pitanju posao, a sada je otkrila da za svoju već uspešnu karijeru, ima više nego ozbiljne planove.

Naime, Jovana je donela odluku da na neko vreme otputuje daleko od Srbije, u društvu svoje ćerke Lee, a planirani odmor iskoristiće i za napredak u karijeri. Ipak, kako ističe, odlazak u Ameriku pomoćiće joj da izgradi svetsku karijeru, zajedno sa televizijom Pink na kojoj već nekoliko godina vodi Jutarnji program.

– U novembru idem u Ameriku, a možda odem i ranije, ja ću se stalno javljati, neće biti pauze. Imaćemo mnogo posla, neću samo izveštavati, već ću raditi ozbiljne intertvjue koje planiram da obavim tamo. Nemoj da vas iznenadi i intervju sa Donaldom Trampom – rekla je Jovana u emisiji “Premijera Vikend specijal”.

Jovana već izvesno vreme uživa u vezi sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, a kako je nedavno objavila sliku iz vremena kada je bila trudna sa ćerkom Leom (5), odmah su se povele priče o prinovi sa Draganom. Međutim, Jovana smatra da je za to još rano i da želi više da se posveti karijeri.

– Nisam trudna, nije još vreme, ja sam sve mršavija i spremnija, a sada se spremam za svetsku karijeru sa Pinkom naravno.

“Želim kuću na Senjaku i poslugu”

Voditeljka je nedavno otkrila da priželjkuje život u luksuznoj vili u elitnom beogradskom naselju Senjak, kao i da bi volela da u kući ima poslugu.

– Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem – ističe Jeremićeva za “Blic”.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …