Ništa od rijalitija u septembru, OTKAZAN POČETAK NOVE SEZONE: Milica Mitrović saopštila odluku produkcije, pa napravila pometnju – on se hitno oglasio

Niko nije očekivao da će doći do pomeranja. Vlasnik konkurentske televizije reagovao je na odluku Pinka da sa emitovanjem “Elite 8” startuje početkom septembra.

Fanovi rijaliti programa “Elita” s nestrpljenjem su čekali da se produkcija oglasi i da otkrije kada počinje osma sezona. Milica Mitrović je novom objavu obradovala sve one koji vole ovaj TV format.

Na oduševljenje brojnih fanova “Elita 8” startovaće u subotu 7. septembra sa početkom u 21 čas.

Milionski auditorijum ne može da dočeka početak nove sezone, a produkcija još uvek vešto čuva u tajnosti informacije poput imena učesnika, ali i ko će biti voditelji, budući da nas od septembra čeka i povratak rijalitija “Farma”.

Ovim povodom se oglasio i vlasnik konkurentske televizije Hajp, Saša Mirković. Na ovoj televiziji je planirano emitovanje rijaliti programa “Imanje”.

Međutim, iako je planirano da ovaj šou startuje prvog septembra, Saša Mirković je odlučio da pomeri početak emitovanja rijalitija “Imanje”. Na ovu njegovu promenu je uticala odluka Pink televizije da “Elita 8” počne sedmog septembra.

– Aj pošto se konkurenciji žuri da prvi puste svoj rijaliti, mi ćemo se malo pomeriti sa rijaliti “Imanjem”, da ne bi više pravili u naslovima i slovne greške. Želim im uspešnu sezonu sa što manje nasilja ako je moguće, ako nije neka gledaju na Hajpu i rijalitiju “Imanje” iz Lisovića kako je tako nešto moguće – napisao je Saša Mirkovič i dodao:

– Evo ja mislim da je i ovo pokazivanje kolegijalnosti jer njima se žuri, a nama ne – napisao je direktor Hajp televizije na svom Instagram profilu.

– Najveći rijaliti na Balkanu “Rijaliti Imanje” vas uskoro očekuje. Svi oni koji znaju da se lepo ponašaju su kod nas. Nema nasilja to garantujem – zaključio je Saša Mirković.

Podsećamo, “Hajp” televizija nedavno je pustila ekskluzivne snimke sa lokacije koja se čini kao raj na zemlji. Majstori u Lisovićima rade punom parom kako bi sredili imanje za početak sezone. Majstori su radili na sanaciji krovova kako bi sve bilo bezbedno za rijaliti učesnike.

Koliko učesnika “Imanja” će se takmičiti u Lisovićima?
Ukupno 12 muškaraca i 18 žena će se suočiti sa izazovima ovakvog načina života dok se budu borili za svoje mesto na “Imanju”.

Ovaj TV format, kako tvrde iz produkcije, donosi potpuno novu vrstu zabave koja je prikladna za sve uzraste. Fokusiran je na porodične vrednosti, rad na selu i uzbudljive učesnike.

Uz rijaliti “Imanje”, na još dve televizije nam stižu dva rijalitija u septembru. Na Pink televiziji će biti emitovana “Elita 8”, a na “Narodnoj TV” će biti prikazivana “Farma 8”.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …