Darko Tanasijević NAPUSTIO “Pink”? Voditelj podelio vest – evo šta se dešava nakon njegovog dugogodišnjeg rada u ružičastom jatu

Iako je danas jedno od najpoznatijih lica sa ove televizije, pre osam godina kada je bio na audiciji na nova lica, bio je odbijen.

Ova sezona popularnog rijalitija “Elita” nedavno je završena, a kao i svake godine održavaju se emisije “Narod pita”. Ovaj TV format vode popularni voditelji pomenutog rijalitija. Jedan od njih je i dobro poznati Darko Tanasijević koji već godinama učestvuje u ovom projektu.

Međutim, iako je pre svega nekoliko večeri sedeo u voditeljskoj stolici, Darko je danas saopštio da je napustio “Pink”.

Naime, on je objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram, i to sa Hrvatskog primorja, iz Poreča, te tako obavestio svoje pratioce i milionski auditorijum da je otišao da zasluženi odmor dao bi napunio baterije za predstojeću sezonu, koja je već uveliko u pripremi.

– I odmor može da počne. A put, nikad laši i brži – napisao je Darko u okviru objave na pomenutoj socijalnoj platformi.

Inače, Darko je deo ekipe TV Pinka godinama unazad, a iako je danas jedno od najpoznatijih lica sa ove televizije, pre osam godina kada je bio na audiciji na nova lica, bio je odbijen. Ipak, kasnije mu se ukazala nova prilika koju je iskoristio.

Podsetimo, Ana Radulović nedavno je proslavila rođendan, te je tom prilikom organizovala gala slavlje u jednom restoranu.

Popularno TV lice na rođendan došla je zajedno sa svojim suprugom i naslednikom, a njene zvanice polaku su pristizale na zakazanu žurku. Darko Tanasijević je došao da ispoštuje Anin veoma važan dan, te je tom prilikom porazgovarao sa sedmom silom o dogovorima u rijalitiju.

– Kada pominjemo Marinkoviće i ovo sve što se njima desilo, meni je fascinantno da me neko pita da li ste to namestili i da li su to oni namestili. Prvo, zar tako nešto može da se namesti? Drugo da bi mi to radili? Treće da bi mi to radili 5-6 dana pred kraj? Niđe veze, puno preokreta, mislim da će ova letnja sezona “Narod pita” baš zbog toga biti još luđa i još gledanija.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …