BEBA PRONAĐENA PORED AUTO-PUTA: Dva dana puzala, nađeno telo njenog brata, MAJKA UHAPŠENA!

Jednogodišnja beba preživela je dva dana po olujnom vremenu pre nego što ju je vozač kamiona primetio kako puzi pored puta, dan nakon što je njen četvorogodišnji brat pronađen mrtav, a majka uhapšena u Misisipiju.

Šerif Geri “Stič” Gilori rekao je da je beba imala brojne ujede buba, ali je inače u dobrom stanju.

Čekaju se izveštaji o obdukciji tela četvorogodišnjaka koje je pronađeno u ponedeljak, rekao je Gilori tokom konferencije za novinare u utorak u Lejk Čarlsu, oko 322 kilometra zapadno od Nju Orleansa.

Telo je pronađeno u jezeru na auto-putu 10, u blizini državne granice sa Teksasom.

Vlasti kažu da je četvorogodišnjak poslednji put viđen u subotu sa svojom majkom Alijom Džek (25), i jednogodišnjom bebom.

Policija se, u strahu da je i beba ubijena, pripremala za pretragu vode u kojoj je pronađeno telo četvorogodišnjaka. Kada je primetio bebu, vozač kamiona je zvao hitnu pomoć.

– Mi na nju gledamo kao na našu čudesnu bebu, jer je preživela – rekao je emotivni šerif Gilori.

Uragan Beril pogodio je istočni Teksas rano u ponedeljak, a potraga za detetom odvijala se usred jakih kiša i snažnih udara vetra.

– Ovaj klinac je proveo dva dana napolju po strašnim vremenskim prilikama, i to pored autoputa – rekao je Gilori. “Hvala Bogu da ga je video kamiondžija.”

Za osumnjičenom Alijom Džek je u ponedeljak uveče izdata poternica. Ona je uhapšena u Meridijanu, u državi Misisipi, više od 500 kilometara daleko od mesta gde su pronađena njena deca.

Kejla Vinsent, portparolka šerifa, rekla je da se istraga nastavlja.

Foto: Shutterstock
Izvor: Apnews.com/Kurir.rs

Check Also

Umro legendarni glumac, svi u suzama!

Od legende se oprostila i koleginica Helen Vort Džerfri Hinslif, najpoznatiji po ulozi Dona Brenana …