Glumica popularne serije priznala ljubavnu aferu sa Zdravkom Čolicem: Njene reči će svim ženama raspaliti maštu

Bivša devojka Zdravka Čolića poznata je glumica

Više od dve decenije Zdravko Ćolić je u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke Unu i Laru, a malo ko zna da je njegovo srce još u mladosti zarobila glumica sa kojom i dan- danas on gaji poseban odnos. Bivša devojka Zdravka Čolića bila je Jasna Ornela Beri, a po njenoj priči njena povezanost sa muzičarem i dalje postoji.

Bivša devojka Zdravka Čolića progovorila o pevaču posle dugo vremena

Pevač je početkom sedamdesetih sreo Jasnu Orneli Beri, u koju se odmah zaljubio, a ona je tek posle četiri decenije prvi put govorila o njihovom odnosu.

Poznato je da nikada nije želeo da eksponira svoj privatni život, pa smo samo u retkim prilikama mogli da vidimo kako izgleda njegova supruga. Tako je bilo i pre ženidbe. Samo retki se sećaju njegovih ljubavnih avantura o kojima se pisalo.

“Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Fascinantna je ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Posvetio mi je pesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao. To među nama je poseban odnos, koji i danas traje”, kazala je ranije Jasna, pa opisala svoj prvi susret sa pevačem posle rata:

“Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti.”

Jasna je važila za jednu od najlepših devojaka Jugoslavije i, kako se tada pisalo, njena i Zdravkova ljubav bila je iskrena i velika.

“Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život”, rekla je bivša devojka Zdravka Čolića svojevremeno.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …