IZBILA DRAMA CARA I ALEKS! Svaki kontakt PRESEKLI, pojavio se DOKAZ o njihovom odnosu! (FOTO)

Nikome nije jasno šta se sada desilo!

Nakon što je Filip Car nedavno otkrio javnosti da se venčanje sa Aleksandrom Nikolić približava, mnogi fanovi su bili oduševljeni ovom vesti. Međutim, nedavni događaji su izazvali zabrinutost među fanovima, jer su Car i Nikolićeva po ko zna koji put prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama, što je obično znak da je došlo do novih nesuglasica.

Iako su detalji ove nove drame još uvek nepoznati, činjenica da su se Filip i Aleksandra ponovo “otkačili” na društvenim mrežama izazvala je različite spekulacije među njihovim pratiocima. Dok su neki pretpostavili da je razlog za svađu nešto što je Filip izjavio, drugi su se zapitali da li je možda nešto što je Aleksandra rekla prouzrokovalo ovaj prekid.

Podsećanja radi, pobednica šeste sezone “Zadruge”, Aleksandra Nikolić, nedavno se uključila uživo u emisiju “Premijera – Vikend specijal”, gde je otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno dobila ćerku Leonu. Kako se u prethodnom periodu spekulisalo po društvenim mrežama i domaćim medijima o njihovim navodnim svađama i žestokim sukobima, starleta sada tvrdi da su trenutno u dobrim odnosima, ali da neretko blokira oca svog deteta.

– Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je sa Leonom, istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam – rekla je Aleks i otkrila da će ići kod Cara za leto:

– Ići ćemo kod njega, moja Leona je bogata, ona ima kuću na moru, stan u Beogradu. Filip je uložio novac i završio tu kuću i jako mi je drago zbog toga. Što ste tiče nas najbitnija nam je Leona, a on i ja možemo da se posvađamo, ali ne isred nje, fokus nam je ona, niko drugi, a naša ćerkica liči na svog tatu.

Izvor: Republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …