Viktor Živojinović smuvao najlepšu voditeljku: Brenin sin se razgolitio sa ovom bombom – isplivale slike

Viktor Živojinović ponosno je pokazao svijetu svoju najnoviju ljubavnu partnericu!

Viktor Živojinović, sin poznate pjevačice Lepe Brene i biznismena Slobodana Bobe Živojinovića, izazvao je veliku pažnju javnosti kada je javno predstavio svoju novu djevojku, voditeljku Sofiju Spasojević.

S nevjerojatnih 35 hiiljada pratitelja na Instagramu, Sofia je stekla reputaciju svoje neusporedive ljepote. Svoju platformu često koristi kako bi predstavila svoje suradnje s renomiranim modnim dizajnerima i markama šminke, privlačeći pažnju svoje publike primamljivim kupaćim kostimima i otkrivajućim fotografijama odjevnih kombinacija. Zbog toga njezine objave često izazivaju bujicu komentara.

Sofija Spasojević ne samo da briljira kao voditeljica, već se obilježila i kao model, surađujući s renomiranim modnim markama. Osim toga, okušala se u glumi, pojavljujući se u glazbenim spotovima lokalnih izvođača. Intrigantno je primijetiti da je Sofija otvoreno dijelila svoje podrijetlo, odrastanje s razvedenim roditeljima i duboko poštovanje tradicije. Ima posebnu vezu sa svojom bakom, koja živi u ruralnim područjima.

Viktor se nedavno iz svoje raskošne vile na Bežanijskoj kosi preselio u vlastiti stan na Novom Beogradu, koji se, kako prenose mediji, može pohvaliti vrijednostima i do 700.000 eura. Nadalje, Viktor je na svom Instagram profilu podijelio prekrasan prizor s 40. kata svoje nove rezidencije, uhvativši bit očaravajućeg zalaska sunca.

U prikazu sreće, Viktor i Sofija danas su stajali rame uz rame, ovjekovječivši trenutak fotografijom koju je Viktor kasnije objavio na Instagramu, popraćen plavim emojijem srca. Ova rascvjetala romansa pobudila je znatiželju javnosti jer željno iščekuju daljnji razvoj svoje veze.

Svi znamo da je on i do sada imao brojne veze koje su bile medijski praćene, on nekako umije da izabere partnerice o kojima mediji imaju materijala da pisu, da li se slazete s nama ili ne? Moramo da kazemo kako je on inače jako aktivan na društvenim mrezama, jako cesto dijeli sadrzaj svog privatnog zivota, tako da je medijima lahko saznati sve o njemu.

Izvor: Kreacije.info

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …