POLICIJA LOCIRALA TELO: Otkrivena mračna tajna iza nestanka i ub*stva devojčice! Osumnjičeni ODVEO istražitelje na mesto zločina, isplivali najnoviji detalji

Jedna majka iz Luizijane pronađena je mrtva u svojoj kući u četvrtak, dok su njene dve male ćerke pronađene nekoliko sati kasnije u Misisipiju – jedna tragično mrtva, a druga živa, prema policijskim izveštajima.

Kali Brunet, čiji je bivši dečko Daniel Kalihan takođe iz Luizijane, uhapšen je u Džeksonu, Misisipi, u vezi sa ovim užasnim događajima.

Šestogodišnja Džali Brunet pronađena je živa u automobilu u šumovitom području u Džeksonu u četvrtak, dok je telo njene mlađe sestre Eren pronađeno nekoliko metara dalje.

Šef policije Džeksona Džozef Vejd izjavio je da su policajci kontaktirali odeljenje za trgovinu ljudima u vezi sa ovim slučajem. Istraga je otkrila male kaveze za životinje u šumi gde su deca pronađena.

– Osumnjičeni je pokušao da se otarasi dece odvodeći ih u ovo šumsko područje – rekao je policajac.

– Na osnovu mesta zločina, onoga kako izgleda, ovo može biti mesto gde je izvršena trgovina ljudima – rekao je Vejd na konferenciji za novinare i dodao: “Vidimo kaveze, male kaveze za životinje.”

Džulija je prebačena u lokalnu bolnicu radi lečenja manjih povreda dok istražitelji rade na utvrđivanju načina na koji je Eren umrla. Vejd je dodao: “Kao šef policije, kao otac, ne želite da vidite ovo. Kukavica je oteo ovu decu od njihove porodice.”

Kalihan je policiju odveo na lokaciju gde su devojčice bile nakon što ga je prolaznik prijavio zbog sumnjivog ponašanja, rekli su vlasti. Kalij, majka devojčica, nestala je više od 24 sata pre nego što je “brutalno ubijena” u spavaćoj sobi svoje kuće u Lorangeru u četvrtak.

Njene ćerke, koje je otac prijavio kao nestale u sredu, nisu bile viđene kada je telo pronađeno. Policija savezne države Luizijane veruje da su deca odvedena negde pre 8 sati ujutru u sredu.

Posle podneva izdato je Amber alert, koje je obaveštavalo da se za muškarcem traga zbog ispitivanja u vezi sa incidentom porodičnog nasilja koji je rezultirao smrću Kalij.

– Imao je automobil žrtve zajedno sa njenim šestogodišnjim detetom, koje je živo i zdravo – otkrio je zamenik šerifa opštine Tangipahoa Džimi Travi. Ona je prijavljena kao nestala nakon što nije bilo kontakta od utorka, objasnio je Travi. Uzrok smrti još uvek nije objavljen.

– Ovo je bilo jednostavno neopisiv zločin – izrazio je šerif opštine Tangipahoa Daniel Edvards.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Nije izdržao: PREMINUO poznati pevač – za njim ostaje more hitova koje svi rado pevamo

Preminuo mirno u svom domu, uzrok smrti još nije naveden. Kris Kristoferson, legendarni američki pevač, …