“BILA SAM LJUBAVNICA” Jovana Jeremić priznala apsolutno sve: Možda je taj čovek…

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je javnost kada je progovorila o svojoj mladosti i priznala da se ne kaje što je bila ljubavnica.

Jovana ističe da je naučila lekciju i da svako ima prava da tako pogreši jednom u životu.

– Svako ima pravo jednom da bude ljubavnica. Da, ja sam bila ljubavnica, sve smo bile u nekom trenutku, ali ti ne znaš zašto je neko bio. Možda je taj čovek lagao tu devojku. Nećemo da govorimo o tim devojkama koje su izmanipulisane. Kad si bila jednom ljubavnica i naučila lekciju, nemaš pravo to da budeš drugi put – rekla je Jovana.

– Ima onih koje se time bave, e ja o tim ljubavnicama pričam. I da, te pljujem najstrašnije. Ja bih takve kojima je to zanimanje spalila na lomači – dodala je Jovana u emisiji “Minsko polje”.

Podsetimo, u pogonu pekare privrednika Dragana Stankovića, dečka voditeljke Jovane Jeremić, danas oko tri ujutru izbio je požar, o čemu ne prestaje da se priča. Jovana Jeremić je rekla kako su se u pekari dešavale neobične stvari.

– Neko nam je ubacio miša u pakovanje tost hleba koji nije bio izrezan. Ako je miš slučajno zalutao, rezač kad seče izrezao bi i miša sa hlebom. Ovo je bio ubačen živ miš u pakovanje hleba. To radi konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta – kazala je Jeremićeva za “Kurir”, koja je dodala da još uvek čekaju tačan uzrok požara i kako je dodala i da je neumesno da se upire prst, ali da u opravdano sumnjaju jer trpe pritisak jedno određeno vreme.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …