Decenija našeg trpljenja, ljubavi i nerazumevanja na dnevnom nivou: Vlado Georgiev se oglasio sa posebnim razlogom

Privatni život Vlade Georgieva je nepoznanica za javnost

Privatni život Vlade Georgieva je nepoznanica za javnost.

Vlado Georgiev poznat je po tome da o privatnom životu ne govori gotovo nikada. Sa Milicom Samardžijom ima dve ćerke, Sofiju i Elenu, a tek jednom je govorio o tome zašto neće da stane pred matičara.

– Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka – nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar – nikako – rekao je popularni Barba, koji se sada oglasio povodom svog 48. rođendana.

– Dragi moji, eto, 48 godina mog života i 10 godina našeg porodičnog opstanka, trpljenja, ljubavi i nerazumevanja na dnevnom nivou.

Valjda se od toga život i sastoji, lično nisam ljubitelj učmale svakodnevice i monotonih, a tako besprekornih i beskrajno dosadnih dana.

Kao ekstrem i perfekcionista volim dinamiku u svemu, pa i u životu. Čuvajte se ravne linije, zna da uspava dok se život paralelno odvija. Želim vam svima sve najbolje u životu, želim vam porodicu i decu, mir, ljubav i da još dugo pevamo zajedno, i da ne zaboravite da je osnova svega baš kao i u muzici – harmonija…

Na lepu harmoniju grade se najlepše melodije i sve to zajedno čini jednu kompoziciju ili pesmu. A pesma je život, pesma je sve… samo “ISKRENO”. Voli vas vaš Vlado – poručio je muzičar, a mnogi su mu rođendan čestitali.

Foto: Ata Images
Izvor: Story.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …