UDAJE SE ZORICA BRUNCLIK? Svi su šokirani ovom vešću, evo KADA će se TO DESITI

Jedan od najomiljenijih parova sa estradne scene saopštio svoju odluku.

Danas, 2. juna 2024. godine, brojne javne ličnosti su obavile svoju građansku dužnost i izašle na glasanje, a među njima je i jedan od omiljenih bračnih parova Zorica Brunclik i Miran Aranđelović Kemiš.

Nakon što su ubacili svoje glasačke listiće u kutije, Zorica i Kemiš su odgovarali na pitanja okupljenih pripadnika sedme sile.

– Mi smo javne ličnosti i zato je to primećeno. Ljudi gube živote svaki dan. Evo recimo Toše da se nije vraćao tu noć posle koncerta, verovatno bi ostao živ. Mi rezervni život nemamo, mi se uvek vraćamo dan kasnije, ne žurimo, osim ako moraš da se vratiš avionom odmah. Da ne pričam o svom kumu Šabanu koji je trebalo tek sledeće večeri da se vrati, ali on je hteo odmah to jutro… – otkrila je Zorica.

– Od srede ulazimo u studio da snimimo pesme. Bitno je da pesme budu dobre. Neke moje pesme posle 40 godina postanu hitovi. 50 godina diskografuije obeležavamo – otkrila je Zorica, a Kemiš je nasmejao sve.

Poznati par se potom osvrnuo na temu sve učestalijih razvoda na domaćoj estradi, a kako kažu, oni pred krahom braka nikako nisu.

– Sledeće godine pravimo svadbu, samo ne znam kako ću da kleknem – otkrio je Kemiš koji je sa Zoricom u braku četiri decenije.

Podsetimo, nakon što je folk zvezda Dragana Mirković objavila da se nakon 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića, a nakon njih u javnost su dospele informacije da se pevač Haris Džinović razvodi od modne dizajnerke Meline Džinović, takođe nakon više od dve decenije braka.

Upravo zbog ove “epidemije razvoda” na domaćoj estradi, korisnici društvenih mreža počeli su da zbijaju šale na račun Zorice i Kemiša:

“Ostali su nam još samo Zorica i Kemiš, ako se i oni razvedu, život više neće imati smisla”, našalili su se korisnici mreža.

Izvor: Pink.rs/Srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …