Brena je ljubomorna na Prijovićku, ove njene reči su dokaz za to (video)

Brena o Aleksandri Prijović i njenom uspehu rekla šta misli

Lepa Brena je nesumnjivo najveća zvezda na prostoru bivše Jugoslavije, međutim, mnogi su pomislili da je snajka Aleksandra Prijović zasenila posle spektakularnih koncerata koje je proteklih meseci imala širom regiona.

Brena o Aleksandri Prijović ima veoma lepo mišljenje, ali je njena poslednja izjava izazvala veoma negativne komentare.

Brena o Aleksandri Prijović rekla sve što misli
Kada su pevača Ljubu Aličića nedavno upitali šta misli o Aleksandrinom uspehu i da li je nadmašila Lepu Brenu, on je bez razmišljanja odgovorio da jeste.

“Ne samo da je nadmašila Lepu Brenu, nego je nadmašila i Cecu”, rekao je Ljuba uz konstataciju da je mnoge pevače Aleksandra poslala u penziju.

Kada je Brena saznala za ovu Ljubinu izjavu grohotom se nasmejala, a potom i odgovorila:

“Ona je mlada zvezda, ali postoji nas nekoliko koji još uvek držimo čas. Ako može Mik Džeger da peva u 82. godini, što ne bi pevala i Lepa Brena”, konstatovala je diva.

Posle ove Brenine izjave nizali su se razni komentari na njen račun, a jedan od njih bio je da je Lepa Brena ljubomorna na Priju, te da to ove njene reči to i dokazuju.

Između ostalog šuškalo se i da se Brena navodno naljutila na Aličića zbog njegove izjave, ali joj je on bez pardona odgovorio.

“Ovo što se piše da je Brena besna na mene, nema za šta da bude besna. Rekao sam Brena je Brena. Ona vredi i uvek je vredela, iza nje su stajali ljudi i imala je podršku, dok iza Prijovićke nisu i ona je ubrzo napunila šest arena u Zagrebu, to je samo ona mogla i niko više. Znam je kada je imala trinaest godina, upoznao sam je u Beču i kada sam čuo kako peva rekao sam pokojnom Mići Nikoliću da će od nje biti nešto. Čestitam joj na tome.

Čestitam Prijovićki jer malo je koleginica koje su za kratko vreme napravile dar mar na estradi. Brenu cenim i poštujem i jeste ona imala svojih koncerata i danas dan ima, ali sam za Prijovićku jer na mlađima svet ostaje. Ona je dokazala da zna da peva, da ima opasne pesme i da je mnogo popularna”, objasnio je Aličić

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …