Puče tikva, razvod! Mislila je da ima sretan brak i vijernog muža dok nije pogledala u njegov telefon: Poziv koji je usred noći dobio Taške, Viki je potpuno zbunio

Postupci voditeljice umalo su rezultirali gubitkom života supruga Viki Miljković.

Muzičar Dragan Tašković Tašket zarobio je srce pjevačice Viki Miljković, ljubavna priča koja traje od prvih dana njene karijere. Na cijelom njenom pjevačkom putu, suprug Vike Miljković vjerno je stajao uz nju, prateći je na nastupima. Kako je njihova veza postajala sve jača, zajedno su krenuli u svijet nekretnina, stvarajući partnerstvo koje ih je učinilo praktički nerazdvojnima.

I pored toga što joj Taške ostaje privržen, u jednom trenutku je pjevačeva vjernost došla u pitanje, au ovaj incident umiješala se voditeljka Dušica Jakovljević.

U duhovitoj zgodi koju je podijelila Dušica Jakovljević ispričala je osobnu anegdotu koja je sve nasmijala. Tijekom druženja s prijateljicama iznijela je konkretan detalj koji se naposljetku odnosio na sudjelovanje Viki Miljković, renomirane pjevačice, odnosno njenog supruga.

U emisiji “Ami Dži Show” voditeljica je gošću zamolila da ispriča svoje najupečatljivije pijano iskustvo, oslovivši ih od milja sa “dušo.

U blizini moje lokacije postoji određeni bar koji moram istaknuti, jer se nalazi odmah iza ugla. Međutim, dok sam nastavila ravno naprijed, našao sam se dezorijentirana i izgubljena. Dušica je potom započela svoju priču spomenuvši da se opija nakon samo dvije čaše vina, te je ispričala zabavnu anegdotu s jednog drugog druženja.

Prije nekoliko dana našao sam se u društvu svojih najbližih kako uživam u ležernom raftingu na Novom Beogradu. Atmosfera je bila ispunjena čistom radošću dok smo se prepuštali užicima druženja i možda nekoliko pića. Međutim, raspoloženje se naglo promijenilo kada je jedan od naših prijatelja iznenada otišao, ostavivši svoj telefon.

Nakon ovog neočekivanog odlaska ubrzo je uslijedio nestanak drugih, ostavljajući nas u stanju zbunjenosti i zabrinutosti. Osjećajući potrebu za akcijom, odlučiča sam preuzeti odgovornost i ponudila se da vozim. Unatoč svojoj trijeznosti, nisam uspjela doći do našeg nestalog prijatelja, što je dodatno pojačalo neizvjesnost situacije. Tada je domaćin skupa počeo iznositi svoja razmišljanja prepričavajući događaje koji su se odvijali.

Počela sam da biram “Taske” na svom telefonu, pokušavajući ga dobiti u ranim satima u 5:30 ujutro, samo da sredimo situaciju. Sutradan, oko 1 sat, zvoni mi telefon i na ID-u se ispisuje “Viki Miljković”. Pita me: “Draga, zašto si zvao Tašket tako rano ujutro?” Zbog ovog otkrića osjećam se posramljeno.

Izvor: Kreacije.info

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …