KOSTINA MAJKA ŠOKIRALA SVE U SUDNICI: Da li je moguće da se OVAKO ponaša, ovo nema kraja!

Kosta Kecmanović ubio je 3. maja prošle godine devetoro dece i čuvara škole

U Višem sudu u Beogradu juče je završeno ispitivanje Miljane Kecmanović, majke dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine ubio 10 osoba.

Ona, kao i njen suprug, optuženi Vladimir Kecmanović, negirali su navode optužnice Višeg javnog tužilaštva, kojom je njoj stavljeno na teret nedozvoljeno držanje oružja i municije, a njemu da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšten sigurnosti.

Roditelji Koste Kecmanovićima ne prestaju da šokiraju porodice žrtava svojim bahatim ponašanjem, a ono što je dodatno šokiralo oštećene, bili su Miljanini odgovori.

– Na prethodnom suđenju na pitanje otkud njen DNK na čauri koja je pronađena u učionici istorije VII/2 u kom je njen sin završio krvavi pohod, odgovorila je “pustite mašti na volju”. Na slično pitanje, postavljeno juče u sudnici, Miljana Kecmanović koja je inače po profesiji stručnjak za DNK, odgovorila je da je to “deo veće slagalice” – kaže izvor Kurira.

Inače, optužnicom su obuhvaćeni i vlasnik i instruktor u streljani u kojoj je Vladimir Kecmanović obučavao sina da puca iz pištolja iz kojih je kobnog dana ubio decu i radnika obezbeđenja. Njima je na teret stavljeno da su lažno svedočili u istrazi i u nastavku suđenja je trebalo da iznesu svoje odbrane, ali se vlasnik streljane požalio da se ne oseća dobro, pa je nastavak suđenja odložen za 21. jun.

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

On je kobnog jutra uleteo u školu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao.

Izvor: Republika.rs

Check Also

KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dečak-ub*ca, napravio kompletan plan!

Maloletni zlikovac se nada ovome… Kosta Kecmanović, čvrsto veruje da će, pre ili kasnije, a …