PROGOVORIO OTAC OSUMNJIČENOG ZA UB*STVO DANKE ILIĆ: “Ja sam pristao i potpisao”

Pre mesec dana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru bio je ispitan otac osumnjičenog iz sela Luka, kao svedok u slučaju ubistva devojčice Danke Ilić (2).

Naime, otac je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku protiv sina. Nakon toga Dušan je ekskluzivno za Republiku otkrio nove detalje.

– Ponudili su mi, odnosno tužilac mi je rekla da mogu da ne svedočim i ja sam pristao i potpisao. Inače, ne bih ništa imao da kažem i da pomognem dolasku do istine iako to jeste moj cilj – rekao je otac za medije posle saslušanja.

Kako je Republika dalje saznala, osim oca osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić , saslušani su i radnici vodovoda koji su bili u kontaktu sa osumnjičenima.

– U prostorijama tužilaštva danas je nastavljeno ispitivanje svedoka u istrazi ubistva Danke Ilić, a jedan od njih je bio otac osumnjičenog. On je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovog sina – kaže izvor.

Izvor: Republika.rs/Srbijadanas.rs

Check Also

KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dečak-ub*ca, napravio kompletan plan!

Maloletni zlikovac se nada ovome… Kosta Kecmanović, čvrsto veruje da će, pre ili kasnije, a …