JEDAN OD UB*JENE BRAĆE PRE SMRTI DEVOJCI POSLAO PORKU: Od reči zastaje dah (VIDEO)

Pre nego što su Kalum Robinson, njegov brat Džejk i njihov prijatelj Džek Karter ubijeni dok su bili na surfovanju u Meksiku, Kalum je svojoj devojci ostavio romantičnu govornu poruku.

“Sada je 11.11 i samo razmišljam o tebi”, navodno je Robinson rekao u poruci. “Samo sam hteo da ti pošaljem brzu poruku i da te pozdravim, dušo”.

7njuz je izvestio da je Robinsonova devojka Emili Horvat objavila govornu poruku na Instagramu, uz opis: “Ovo će se ponavljati”.

“Nadam se da imaš fenomenalan početak dana“, govori Kalum u nastavku govorne poruke. “Iz nekog razloga danas osećam veliki osmeh na tvom licu. Nadam se da si puna pozitive i osmeha. Živeli, dušo. Nedostaješ mi”.

Kalum Robinson (33), koji se preselio u San Dijego iz Australije, njegov brat Džejk (30) iz Perta u Australiji i njihov američki prijatelj Džek Karter Roud (30) nestali su 27. aprila dok su bili na surfovanju u blizini Ensenade. Vlasti su 3. maja pronašle njihova tela na dnu bunara od 50 metara u Santo Tomasu u Donjoj Kaliforniji, nakon što su zadobili rane od vatrenog oružja.

Hesus Herardo (33) optužen je u vezi sa smrću braće i njihovog prijatelja.

“Ubio sam tri gringosa”

Mediji su javili da je sudija u Meksiku čuo na sudu da je osumnjičeni rekao svojoj devojci da je napao i ubio „tri gringosa”.

Mediji javljaju da će se Herardo suočiti sa optužbama za ubistvo. Bi-Bi-Si je javio da su devojka i još jedan muškarac privedeni zbog navodne umešanosti.

Glavni državni tužilac Donje Kalifornije Marija Elena Andrade Ramirez rekla je na konferenciji za novinare da vlasti veruju da su trojica muškaraca ubijena zbog guma na kamionu, preneo je Asošiejted pres.

– Svet je postao mračnije mesto za nas – rekla je Kalumova i Džejkova majka Debra Robinson.

– Takođe žalimo zbog gubitka Džeka Kartera Roada, bliskog prijatelja. Bili su to mladići koji su uživali u svojoj strasti da zajedno surfaju – dodale su.

FOTO: CALLUM ROBINSON / SCREENSHOT
Izvor: People/Blic.rs

Check Also

Umro legendarni glumac, svi u suzama!

Od legende se oprostila i koleginica Helen Vort Džerfri Hinslif, najpoznatiji po ulozi Dona Brenana …