PREKINUT KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ! Publika ZANEMELA zbog ŠOK informacije, pevačice ostala ZABEZEKNUTA!

Pevačici Dragani Mirković prekinut je koncert zbog važne informacije!

Proteklog petka i subote, popularni crnogorski pevač Boban Rajović imao je priliku da se pojavi kao specijalni gost na koncertima folk zvezde Dragane Mirković u Zagrebu. Publika je oduševljeno dočekala Rajovića, nagradivši ga ovacijama i burnim aplauzom. Posebno uzbuđenje izazvao je njihov duet “Udrite gromovi”, koji je izazvao euforiju među prisutnima.

Osim poslovne saradnje, Boban Rajović i Dragana Mirković dele i duboko prijateljstvo koje traje već dugi niz godina. Njihovo prijateljstvo nije samo deo javnog imidža, već je istinsko i duboko, što je bilo vidljivo i na njihovim zajedničkim nastupima u Zagrebu, piše Kurir.

Na koncertu u Zagrebu, Boban Rajović je najavio da će i sam održati koncert u zagrebačkoj areni u aprilu sledeće godine. Ova najava izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima, koji već s nestrpljenjem iščekuju sledeći susret sa omiljenim pevačem.

Boban Rajović, čije se prisustvo na koncertu Dragane Mirković smatra iznenađenjem, nije krio zadovoljstvo zbog srdačnog prijema i tople dobrodošlice koju je dobio od publike. Njegova energična i harizmatična pojava na sceni ostavila je snažan utisak na prisutne, dok je njihov duet sa Draganom Mirković bio definitivni vrhunac večeri.

Izvor: Republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …