Још један емотивни крах – Јована Томић Матора је покушала да сакрије, али докази су против ње

Однос између Стефани Грујић и Јоване Томић Маторе, започет током ријалитија „Елита 7“, привукао је велику пажњу јавности, посебно након завршетка емисије. Током свог боравка у ријалитију, њих две су биле нераздвојне, иако су у почетку покушавале да сакрију везу. 

Међутим, убрзо су њихови заједнички тренуци и заљубљени погледи постали очигледни свима, па су фанови веровали да ће се љубав наставити и након изласка из ријалитија. Јована и Стефани су деловале срећно и заљубљено, дајући утисак стабилне везе која обећава дугу будућност.

Међутим, недавни потези на друштвеним мрежама сугеришу да је романси дошао крај.

Њих две су се отпратиле на Инстаграму, уклониле све заједничке фотографије и тиме јасно ставиле до знања да више нису у вези. Ипак, занимљиво је да обе још увек прате њихову заједничку фан страницу, што је оставило простор за спекулације међу обожаваоцима.

Instagram
Инстаграм / Извор: Инстаграм printscreen/grujic_stefani

Фанови сада чекају изјаве Стефани и Маторе, надајући се да ће сазнати више о разлозима раскида и евентуалној могућности помирења. Док се обожаваоци надају објашњењу, остаје нејасно да ли ће овај раскид бити трајан или само пролазна фаза у њиховом турбулентном односу.

Jovana Tomić Matora
Јована Томић Матора / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Bila sam u raju i vratila se, ne bojim se više smrti": Lekari su joj davali 50 odsto šanse da preživi, bila je u komi, a onda je doživela neverovatno iskustvo

Majka dvoje dece Amber Kavana (43) je otkrila da je 2021. godine otišla u raj …