"Је л' то ТО СВЕТОСАВЉЕ које госпођа промовише?" Ђедовић бесан, урнисао Венди због њене изјаве о трудној Милици – хаос на мрежама

У недавној епизоди емисије “РЕДакција”, певачица Весна Вукелић Венди оштро је искритиковала трудну бившу учесницу “Елите” Милицу Величковић док је коментарисала јавну прељубу Борислава Терзића Терзе и његову везу са Софијом Јанићијевић.

Њене речи изазвале су бурне реакције јавности, а посебно бившег задругара Марка Ђедовића, који је жестоко прокоментарисао Вендино излагање.

Венди је била оштра према Милици,Терзи и Софији, говорећи да су незрело ушли у све ово што данас гледамо пред камерама, па је Ђедовић одмах решио да јој одговори.

Marko Đedović
Марко Ђедовић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Богоугодна подршка, у православном дугу, подршке Ивану и свим особама који занемарују своју децу, у духу хришћанства и православља баш онако каква је и она у томе… Је л’ то то светославље које госпођа промовише или је ипак она плаћена да све то извулгаризује и оскрнави, како својом појавом, тако и оним што прича. Господи помилуј – написао је Ђедовић између осталог на Инстаграму.

Marko Đedović
Марко Ђедовић / Извор: Инстаграм printscreen/marko_djedovic

Иначе, учесница ријалитија Елита 8 Софија Јанићијевић поменула је бившег дечка, па је открила шта јој је једном приликом купио, након што је дошао да се помире после свађе коју су имали.

– Дошао је и донео ми скуп сат, али наравно да сам све одбила. Немам намеру да ме неко на такав начин купује. Све што сам икада зарадила, постигла сам својим трудом и радом. Код мене нема таквих испада. Да је био добар и за мене, не би био бивши – рекла је она.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Bio je stvarno nesrećan" Poginuli pevač preklinjao devojku da ostane s njim, nije ga poslušala, a onda je pao s trećeg sprata

Pevač Lijam Pejn navodno je molio svoju devojku, influenserku Kejt Kasidi da ostane s njim …