"Јединствен је према мени, ја сам претешка" Анђела први пут искрено о Гастозу, ево шта је главни проблем

Прва међу гостима Шиша бара и водитеља Дарка Танасијевића вечерас је главна актерка приче која тресе Белу кућу, Анђела Ђуричић. 

На добро познатом месту Црногорка је говорила о ономе шо публику највише интересује – њен однос са Ненадом Маринковићем Гастозом. 

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube принтсцрен/Задруга

– Данас сам у Анђела моду, али јутрос је била Хелга. Било је ту и Хелге и Анђеле. Гастоз и ја смо сада океј. Јутрос смо имали неспоразум, ја сам претешка, има ствари које мене сметају, а он те ствари некада несвесно уради, па из тога настане проблемчић, који када се не решава ја одем да спавам – рекла је Анђела па је додала:

– Разумевање је битно, ја не знам одакле њему толико, а мени тога мањка, али то није његов проблем, што ја немам живаца, ја се још нисам посложила у глави. Није у реду да ја тако кажем доста је, а он се толико труди, нико се овако није трудио иако га ја одбијам. Ја му кажем да се склони, а он мени објасни да ћемо се дружити, за све нађе толеранцију и за све се договарам, заједно радимо на проблемима. Он је тако јединствен према мени – рекла је Анђела.

Анђела је потом открила колико јој прија његово понашање према њој:

– Он је мени рекао тотално реалне ствари које се тичу мене и то ме је одушевило. Он је ултра позитиван лик, харизматичан, енергичан, баш је сјајан према и мени и то ми прија. Он потоне када се ми посвађамо, а његово расположење зависи од нашег односа, видим ја да ја њему значим. Морам да признам да ми је јуче било јако криво што смо имали неспоразум. Мени смета што он брани Ену, а мени делује да се он упали на то, њему се фаца промени када она уђе у расправу са њом. Он је мени рекао да се они знају 15 година, рекао је да је његов друг био са њом, а искрено мислим да му се Ена допада, да му је занимљуива, и да је ушла на време били би заједно. Он је на то навикао а ја сам таква као Хелга – рекла је Анђела.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube принтсцрен/Задруга

Шта је све Анђела још рекла погледајте на снимку испод:

 

 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Oglasili se iz Tel Aviva: Ovo je večerašnja meta napada? Izrael spremio žestoku odmazdu

Hagari je istovremeno pozvao civile da se evakuišu i udalje od tih mesta.  – Za …