Јањуш показао нову изабраницу – након Анели Ахмић и Маје Маринковић, она је украла његово срце

Такмичарка “Елите 8”, Сандра Обрадовић, ноћас је од Милана Милошевића добила интересантно питање током емисије “Питања гледалаца”. 

– Шта би рекла кад би хипотетички сазнала да је Јањуш изјавио да би био са тобом на кеца? – гласило је питање.

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/kruna_parfemi

– Немам коментар, не могу да се сетим ни како изгледа. Сваки комплимент жени прија, вероватно сматра да сам лепа – рекла је Сандра.

Упркос томе што не може да се сети како изгледа, Јањушевић добро зна ко је она. Како је пре неколико дана путем свог Инстаграм сторија обелоданио да би са њом могао бити да нема дечка, данас је такође на сопственом налогу објавио њену фотографију, и то уз еможије два срца. 

Иако је рекао да је са ријалитијем готов, увек треба оставити могућност да Велики шеф и шефица дају бившем кошаркашу понуду која се не одбија, те да се поново опроба у Белој кући као такмичар. Што би рекао Станислав Крофак – ‘будемо видели’. Има што доста до краја ове сезоне. 

Ко је Сандра Обрадовић?

– Најпоноснија сам на то што сам се остварила као мајка. Поносна сам и на спортске успехе, бивши сам професионални спортиста. Бавила сам се и моделингом, у угоститељству сам од 19. године. Пливањем сам се бавила десет година – рекла је Сандра приликом уласка у “Елиту 8”. 

– Чиме се баш и не поносиш – упитала ју је водитељка.

– Можда брак иза себе, али опет из тог брака ми је остало дете. Особа сам која не трпи пораз и неуспех. Мислим да је требало да раније одем из тог односа – одговорила је Сандра.

– Је л’ то био нездрав однос – питала је Шопићева.

– Јесте, био је манипулатор и зато сам тако дуго остала с њим. Највише ми је тешко због детета, већ четири године га не доживљава. Није добар отац, тренутно није на слободи. Имао је неко време видео-позиве са сином, он је преко – казала је Сандра.

Иначе, Сандра је пре уласка у “Елиту 8” говорила о својим будућим цимерима, те открила шта никада не би дозволила себи.

– Не познајем никога од екипе која је унутра. Добра сам другарица са Јованом Томић Матором, али не знам хоће ли ући у ријалити сада. Спремна сам на све и знам да ми неће бити лако унутра. Не желим ништа пред камерама везано за интимне односе – рекла је она. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Makron i Starmer danas u Berlinu na sastanku sa Bajdenom i Šolcom

Vesti Svet Bajden, Makron i Starmer u Berlinu: Sastanak sa Šolcom i posebna poseta Nemačkoj …