Јавна молба Јелене Карлеуше упућена Лепој Лукић – Молим те, још само с тобом нисам ишла на суд (ВИДЕО)

“Лајв” између популарног јутјубера, Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе и певачице Јелене Карлеуше дефинитивно није прошао непримећено. 

Међутим, оно што је шокирало јавност је тврдња ЈК о наводној интимној релацији певачице Лепе Лукић и Илића.

Лепа запретила тужбом

– Певачице причају да ти немаш проблем са потенцијом. Старија певачица ми је рекла. Биле смо на сахрани, рекла ми је да сте имали нешто и да је то било добро искуство – поред осталог је рекла Јелена

Ове тврдње су изреволтирале “краљицу народне музике”, те је колегиници запретила тужбом.

– Ма шта ме брига за то? Нећу да причам, много знам шта она трабуња, откуд знам ко је био код мене? Боли ме д**е! Не знам о коме прича! Шта ја знам ко седи около, немам појма то. Боли ме д**е, шта ја имам од тога шта је, је л’ треба да се свађам са њом? Прескочите то! Је л’ треба ја да то коментаришем сада? Нисам ја у том свету! Само сада треба да се нервирам! шта ја треба да кажем сада? Ја њу нисам видела на телевизији 3 година, а нисам је ни срела. Баш ме брига шта она има да каже! Цеца је паметна, шта год да се пише, она не коментарише ништа. Ја поштујем свакога ко пева, ја никада не бих рекла за колегу нешто лоше! Срамота је што прича, ако хоће да буде у жижи интересовања… – поручила је Лепа Лукић, те истакла да ће правду потражити на суду.

Lepa Lukić
Лепа Лукић / Извор: АТА images

Лепа, обожавам те, волим те

Јелена Карлеуша, тренутно гостује код македонског јутјубера Стефана Лазарова, где се јавно обратила старијој колегиници:

– Лепа, молим те, ја сам се зезала. Волим те, обожавам, те. Још са тобом да идем на суд, само са тобом од певачица нисам била на суду. Шалила сам се – истиче ЈК, па додаје:

– Она се наљутила. Лепа, ја сам само рекла да си видела Баку Прасета и да си чула свашта за њега. Мислим да нема појма шта сам ја рекла, него да су јој новинари пренели неку глупост – говори Јелена, па поентира:

– Ако погледа, схватиће о чему се ради. Обожавам те, Лепа, велики поздрав за тебе – завршила је Карлеуша на ову тему.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Да ли ће Золин план успети? Дошао у Пинков студио, јасних намера: Миљана Кулић није свесна шта се дешава напољу

Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола поново су у центру пажње медија, а овога пута …