Шта је супруга Сергеја Трифуновића рекла у полицији: Глумац ју је сваки дан мучио овим констатацијама?

Сергеј је са собом повео и пса и упутио се ка центру града, а друштво су му правиле и две женске особе, а сада су се у медијима појавиле нове информације о њиховом односу. 

– Исидора је дошла у полицију видно узнемирена због целе ове ситуације. У незваничном разговору са полицајцима, више пута је поновила да ће се сама вратити у Хрватску и да више и нема разлога да долази у Србију јер ће се развести од Сергеја који ју је и пријавио за породично насиље. Рекла је и да су већ неко време имали проблеме и да је све кулминирало његовим непоштовањем према њој. Што се тиче њеног незаконитог боравка у Србији, истакла је да је свесна да је погрешила и да је била несмотрена и да је због свих ових проблема заборавила да провери кад јој истиче дозвола боравка, али и да јој се ово десило први пут и да је до сад увек водила рачуна о томе – испричао је извор. 

Sergej i Isidora Trifunović
Сергеј и Исидора Трифуновић / Извор: Instagram/printscreen/whistler_dick

Према даљим сазнањима, до инцидента између њих највише је дошло због тога што јој је Сергеј последњих неколико дана стално пребацивао да мора да почне да ради, јер је већ неко време била незапослена и да више не жели да буде у браку са ленчугом. 

– Исидору је ово јако погодило, па је Сергеја оптужила да је он крив што је добила отказ на телевизији где је радила до скоро. Рекла му је и да јој је све у животу кренуло низбрдо од кад је у вези са њим и да због њега има само проблеме. За њу је он главни кривац што је каснила на посао и није се појављивала на снимањима емисије где је била ангажована као водитељка и да је због његових проблема и путовања и сама запоставила свој посао и обавезе. Тог дана су се свађали од раног јутра, а све је кулминирало кад је отишао на промоцију МЦ Сајси и није јој се јављао на телефон нити одговарао на поруке. Кад је дошао кући, десило се шта се десило – закључио је саговорник за “Блиц”.

Подсетимо, данас је снимљена Сергејева супруга Исидора, како ноншалатно улази у зграду, а била је опуштено одевена и имала качкет и тамне наочаре, па је покушала да се сакрије од свих. 

Сергеј Трифуновић пријавио је полицији супругу Исидору Мијановић за насиље, након чега је тужилац Другог основног јавног тужилаштва рекао је да нема елемената за кривично дело из области насиља у породици.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Terza doživeo pomračenje kada je saznao šta mu se sprema kad izađe: Ove reči dugo će mu odzvanjati u glavi

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official Učesnik “Elite 8“, Borislav Terzić Terza, doživeo je pomarečenje kada je čuo …