ШОКИРАО ЈЕ ЈАВНОСТ О ЊИХОВОЈ ВЕЗИ – Ово је бивши дечко Луне Ђогани

Срђан Сарић, бивши дечко познате ријалити звезде Луне Ђогани, био је у центру пажње након што је у јавности обелоданио своја сећања на њихову романсу.

Сарић, који је годинама познат по луксузном начину живота, једном приликом се осврнуо на везу са Луном, тврдећи да она за њега никада није била „ништа озбиљно“.

luna-đogani-marko-miljković
луна-ђогани-марко-миљковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Овај коментар подигао је много прашине на друштвеним мрежама, а многи корисници су га осудили због покушаја да умањи значај односа са Луном.

Док Срђан ужива у луксузним аутомобилима, егзотичним путовањима и друштвеним догађајима, Луна је пронашла срећу са супругом Марком Миљковићем, са којим је у стабилном браку и имају две ћерке.

Срђан се, међутим, не осврће на критике и наставља да дели моменте из свог живота, показујући скупе аутомобиле, јахте и луксузне дестинације.

Луна Ђогани није желела да коментарише његове изјаве, истичући да је прошлост оставила иза себе и да је фокусирана на своју породицу и каријеру.

Без обзира на све, Срђан Сарић наставља да интригира јавност својим понашањем и луксузним стилом живота, док Луна Ђогани ужива у породичној срећи и пословним успесима.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"IĆI ĆEŠ U ZATVOR, TO TI OBEĆAVAM" Brutalna svađa Ivana Marinkovića i Jelene Ilić u Eliti 8, obezbeđenje ih opkolili, pale teške reči

Rijaliti učesnici i bivši supružnici Ivan Marinković i Jelena Ilić ušli su u brutalan verbalni …