Ширила македонску заставу и певала на македонском језику, а ево шта је пре само неколико дана Карлеуша причала о Македонцима

Популарна певачица Јелена Карлеуша одржала је синоћ спектакуларни концерт у склопу своје турнеје, у Арени Јане Санденски у Скопљу.

ЈК је поред својих хитова публици запевала и на македонском језику што је изазвало овације. 

Бисер балкански

После стандардног репертоара, за сам крај, Јелена Карлеуша је изненадила Македонце и то њиховом чувеном песмом. 

– За најдивнију браћу Македонце… – рекла је она, па почела да пева. 

Она је отпевала чувену песму “Бисер балкански”, што је код публике у крцатој арени изазвало лавину емоције, па су почели да дословно вриште. 

Јелена је раширила и заставу Северне Македоније, коју је све време љубила. 

Сценски наступ и појава

Подсетимо, Јелена Карлеуша одржала је синоћ, 19. октобра, спекакуларни концерт пред крцатом двораном Јане Санденски у Скопљу и још једном доказала због чега је зову “мама сцене”. 

Концерт је започела динамично, изводећи песму “Karlyb*tch”, што је изазвало одушевљење публике која је од првог такта певала заједно с њом, подижући атмосферу на виши ниво.

Певачица је променила неколико костима на сцени, а ни сценографија није каскала са променама.

Срби воле Македонце

Приликом најављивања своје турнеје, ЈК је гостовала у једној македонској емисији, те нагласила колику блискост поседују македонски и српски народ.

– Срби и Србија много воле Македонце. Ми вас доживљавамо као најближу браћу. Не знам каква је политичка ситуација и шта вам овде говоре, али будите сигурни да је сваки Македонац у Србији дочекан као брат. Када би неко угрозио Македонију, македонски интегритет и суверинитет или на било који начин напао Македонију, Србија би вам прва притекла у помоћ. Не морате ни да тражите помоћ – испричала је том приликом Јелена Карлеуша.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: YouTube/printscreen/LAZAROV


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Posle karambola, objavljen snimak Sergeja i Isidore: Ona ga ne ispušta iz ruku, on viče- Ovo je nasilje!

Sergej, Isidora, Foto: Printscreen/Instagram/whistler_dick Svi mediji danas bruje o sukobu Sergeja Trifunovića i njegove supruge …