"Целу ноћ ока није склопио, шетао је по ходницима и…" Сергеј Трифуновић у страху, не сме да изађе из зграде – комшије откриле шта се дешава на Вождовцу

Глумац Сергеј Трифуновић је 22. октобра пријавио своју супругу Исидору Трифуновић због насиља, а полиција је одмах изашла на терен и интервенисала је у њиховом стану.

Како сазнаје “Курир” Сергеј је наводно испричао да се посвађао са супругом и да је рекао да ће напустити стан. Она је тада запретила да це поломити све по кући – каже извор и додаје да је о свему обавештени Друго основно јавно тужилаштво.

С Трифуновићем и његовом супругом обављен је разговор у полицијској станици, а тузилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Новинарска екипа је посетила зграду на Вождовцу, где је брачни пар живео. Комшије су откриле шта је Сергеј радио током ноћи и да ли је излазио из стана.

Комшија из зграде прекопута, која гледа тачно на његову терасу, тврди да је Сергеј пробдео прошлу ноћ.

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
Сергеј Трифуновић, Исидора Мијановић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Није излазио, плаши се медија. Неколико пута је вирнуо на брзину са терасе да види да ли сте испред, али се брзо враћао у стан. Мислим да због свега ока није склопио. Целу ноћ му је било упаљено светло, причао је са неким телефоном, чуло се јер му је био отворен прозор. И ја сам лоше спавао, па сам баш бацио поглед да видим шта се дешава. Рано јутрос неки лик му је прошетао кера – рекао је Трифуновићев сусед.

Комшија из глумчеве зграде такође је потврдио да глумац није излазио напоље, али да му је вероватно досадило што није могао да изађе из стана због медија, па је шетао по ходнику зграде горе-доле током ноћи.

Sergej Trifunović
Сергеј Трифуновић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– А како и да спава после свега онога прексиноћ и јуче? Није нимало пријатна ситуација. Куче му је лајало целу ноћ и оно ваљда осећа да није све како треба. Сергеј није излазио уопште од кад се вратио из полиције. Он је навикао да буде хиперактиван, али ваљда како га неко не би сликао, у једном моменту је ноћас изашао из стана и шетао по ходнику зграде горе-доле и причао телефоном. Вероватно како би протегао ноге и мало смањио нервозу – закључио је Сергејев комшија.

Извор: Курир/Данијела Вујсић, Александар Панић/Пренела И.Р.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"PROGONI ME TO ŠTO SAM UČINILA, IŠLA SAM U CRKVU DA OKAJEM GREHE" Žena koja je na pešačkom pregazila dvoje penzionera molila za oproštaj porodice nastradalih!

Nesvakidašnja situacija dogodila se na suđenju u Nišu, kada je rodbina poginule Danice Andrić (75) …