Хитно оглашавање Османа Карића након сазнања да се Анели свиђа Стефан – "Нису му одолеле ни горе жене"

Тренутна такмичарка “Елите 8” Анели Ахмић након неуспеле романсе са Матејом Матијевићем донела је одлуку да не улази ни у какве односе са другим мушкарцима током учешћа у ријалитију. Међутим, Миљана Кулић синоћ је, током “Номинација”, открила Анелине тајне симпатије према Стефану Карићу. 

Том приликом за “Pink.rs” огласио се отац Стефана Карића, Осмах. 

– То што је Миљана изнела да је Анели потајно заљубљена у Стефана, може да буде, а и не мора да значи. То прича већи део Беле куће, тј. већи део тамошњих играча. Кад кажем мозе да буде, то значи да не би била ни прва, а ни последња која се заљубила у Стефана, јер му нису одолеле ни горе, а ни боље девојке, жене у спољном свету. Кад кажем: “Не мора да значи”, кажем из разлога да је Анели можда видела у њему само особу са којом би имала једну од првих тема за црним столом, што се из авиона види њој јако значи – истакао је Стефанов отац, а затим наставио:

Osman Karić
Осман Карић / Извор: Youtube printscreen/Red ТВ

– Питате ме да ли би мени као оцу можда сметало да ми Анели буде снајка?! Кад нисам у трећој сезони био против Иве “златног кавеза”, зашто би ми сметала Анели ” куфер”? Шалим се ја мало, можда би, можда не би, ја се у Стефанов избор девојка никада нисам мешао, то је већ његов и само његов избор. Наравно, морам признати да сам срећан што је Стефан емотивно заузет, има девојку у спољном свету, а ја потенцијалну снајку, па му се из тог разлога са Анели неће десити ништа слично. Жао ми је Анели, желим јој више среће са неким ко мозда није емотивно везан и заузет – био је јасан Осман Карић.

Stefan Karić
Стефан Карић / Извор: Србија Данас

Извор: Pink.rs/Никола Жугић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Milica je bila više od Andrićeve ljubavi" Zvezda serije "Nobelovac" Selma Alispahić: "Ispod te mirne površine krio se čovek koji je voleo život"

Već tri nedelje serija “Nobelovac” drži publiku prikovanu za male ekrane. Priča o Ivi Andriću …