"Хвала ти Боже што си ме сачувао": Дарко Лазић се потресном објавом присетио стравичне несреће од пре шест година

Фолкер Дарко Лазић пре шест година сусрео се са тешким проблемима изазваним саобраћајном незгодом на путу код Пећинаца. Том приликом певач је задобио тешке повреде због којих се у једном моменту борио за живот. 

Данас је Дарко прошао истим путем и тим поводом огласио се на друштвеним мрежама.

– Пре тачно 6 година, на овом месту, тачно у ово време десила се тешка несрећа. Хвала ти, Боже, што си ме сачувао. Захвалан сам ти на сваком дану који си ми подарио – написао је Дарко у опису снимка.

Darko Lazić
Дарко Лазић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Како је дошло до саобраћајне незгоде?

Подсетимо, певач је својим аутомобилом слетео са пута, а затим се преврнуо и завршио на крову. На лице места је убрзо дошла полиција и Хитна помоћ, а Дарко је превезен у Земунску болницу, где је био животно угрожен.

Уз њега су тада били његова мајка Бранка, отац Милан, који је преминуо две године касније, те брат Драган и Лазићева тадашња вереница Марина Гагић. Дарко је, на срећу, преживео иако су многи мислили да се то неће десити. Једном приликом је испричао и како се тада осећао.

Objava Darka Lazića
Објава Дарка Лазића / Извор: Инстаграм Printscreen/darkolazicofficial

– Ја сам имао саобраћајну несрећу у октобру 2018. и буквално сам после неколико сати био отписан. Скроз сам потонуо. Био сам два месеца у болници. Да не причам о повредама, које су стравичне: 12 поломљених ребара, поломљени кук, карлица, грудни кош, хематом на глави, слезина, бубрег… Све, све. Дисао сам на апаратима месец дана. Био сам 23 дана у коми. То је јако чудна ствар. Нон-стоп сам имао у глави и виђао сам неке беле или светлоплаве завесе које су стално биле ту, летеле су. Виђао сам и неке људе које не познајем уопште. То мало људи зна и, ево, сад сам то рекао. Тих 23 дана коме је трајало као да сам легао и одспавао и сутрадан се пробудио – открио је Лазић пре извесног времена за медије.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

NE SMEJU SE PONAVLJATI GREŠKE DPS Momo Koprivica podržava zahtev da se srpski jezik uvede kao službeni jezik u Crnoj Gori

Vesti Politika Momo Koprivica podržava zahtev da se srpski jezik uvede kao službeni jezik u …