"Фолиранткиња, жена прича како ветар дува" Бруталан напад на Секу Алексић – испрозивала естраду, па добила контра ударац

Сека Алексић важи за особу на јавној сцени која се не либи да јавно изнесе своје мишљење о многим темама у друштву. Певачица је сада гостовала у једном подкасту где је говорила о друштвеним мрежама, те истакла да је све оно што нам се на њима пласира од стране јавних личности, заблуда и лаж.

– Нормално је да једно дете носи тренерку три дана у школу док је не испрља, па онда кад је испрља, опере мама па опет се осуши па идемо поново. Није нормално да сваки дан мењаш гардеробу. То децо није нормално. Није људи нормално да гледате јавне личности све по друштвеним мрежама које рекламирају све и свашта, који рекламирају прескупе производе, шминку, скупе животе, Дубаи…То није нормално, то није истинит живот – одговорила је она у једном подкасту на WTF радију.

– Нормално је да сте кући, да нисте у Дубаију, нормално је да једете пасуљ два дана или пуњене паприке, мусаку или сарму, није нормално да једете кавијар, гамборе, лигње и тако даље… сваки дан у Дубаију на тераси да снимате море то није нормално. То су лажни животи – закључила је она.

Међутим, сада се због ове изјаве нашла на мети напада на друштвеним мрежама.

komentari o Seki Aleksić
коментари о Секи Алексић / Извор: X printscreen/VesneRivasTatoo

– А до јуче јој је Инстаграм изгледао као Тему. Фолиранткиња – гласио је један од коментара.

Ово није једини негативни коментар упућен певачици због изношења овог става. Испод објаве само су се низале реакције.

komentari o Seki Aleksić
коментари о Секи Алексић / Извор: X printscreen/VesneRivasTatoo

– То је иста она што је свако мало водила новинаре у гардеробер и хвалила се хиљадама ципела и торби?; Неко је одбио за сарадњу; Нема своје ја. Жена прича како ветар дува и како њој одговара. Час је модна икона, час велика верница, час морална вертикала. Најгора сорта људи, то одмах отерам у три лепе од себе – гласе само неки од коментара упућени Секи.

На Инстаграм профилу Секе Алексић може се наћи доста објава на којима се види да живи веома гламурозним животом.

Она често путује на егозотичне дестинације, посећује луксузне хотеле, и фотографише се у скупоценим аутомобилима. Певачица неретко рекламира и одређене бреднове и производе на својим друштвеним мрежама.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Директор Гранд продукције открио нове информације о здравственом стању Саше Поповића: "Чујемо се свакодневно…"

О здравственим проблемима Саше Поповића последњих месеци много се говорило, а медији су пуни разних …