Физички насрнуо на Жику Шареницу – напад се догодио у његовом стану, а препознао је и нападача

Водитељ Жика Николић, познат по својој популарној емисији “Жикина шареница”, недавно је шокирао јавност својом причом о приватној трагедији која је задесила његов брак. Током једног од својих наступа, открио је да је ухватио бившу супругу са љубавником, што је резултирало драматичним сусретом који се одиграо на вратима њиховог заједничког стана.

Према речима Николића, ситуација је ескалирала у сукоб, јер је пар одлучио да га сачека када се вратио кући. Његова бивша супруга, која је одлучила да напусти брак али остане у стану, заједно са љубавником, изазвала је његову љутњу. Овај инцидент не само да је узбуркао њихове приватне животе, већ је и постао тема о којој се много говорило у медијима.

 – Десило ми се да ме жена са љубавником сачека на вратима, па разбије – рекао је он и објаснио да је у питању бивша супруга, која је одлучила да оде из брака, али остане у заједничком стану.

– Закачила је резу на вратима с љубавником, а када сам ја позвонио, резу нису скинули, него ме сачекали с песницом по носу. Тада сам био љут, да сам их срео на улици, а да није био пешачки прелаз, ја бих их згазио. Богу хвала, брзо ме је прошао бес – испричао је Жика Шареница једном приликом у “Магазину Ин”.

Žika Šarenica
Жика Шареница / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

Велика пензија

Жика има велику пензију

– Баш када сте споменули пензију, хоћу да кажем свим младим људима, успешним, који сада зарађују да не брзају за кешом, него да све што зараде пошаљу у неко књиговодство које ће то пласирати у пензиони фонд. Када дођеш, онда се зачуде људи. Када сам отишао 2016. године да проверим колика ми је пензија, службеник није могао да верује, трипут је ишао да проверава – започео је Николић, па наставио:

Žika Šarenica
Жика Шареница / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

– Рекао је да ћу имати велику пензију, па је опет отишао да провери. Шта је ту чудно? Тајна је у томе што је мене покојни Александар Тијанић научио да то тако радим. Сви посргну за кеш, олако га троше и неким данима немају ни за пиће. Најбоље је овако, имаш сасвим пристојну пензију. Доста колега је тако, доста су зарађивали, а време прође. Пара се лако потроши – рекао је Жика Николић за “Блиц”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Стигла и полиција – Јелена Карлеуша се хитно огласила због колапса у Црној Гори

Музичка звезда Јелена Карлеуша стигла је јутрос, 27. октобра, око 10 часова у Подгорицу, где …