У ДВОРИШТУ БАЗЕН И ВИНОВА ЛОЗА: Омиљени глумачки пар у Србији има викендицу у Чортановцима!

Глумачко- брачни пар Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић када не снимају, време воле да проведу ван Београда. Они имају викендицу у Чортановцима, где често посебно када је лепо време бораве.

Војин је причао пре неколико година како су добили жељу да изграде викендицу баш на том месту.

– Мој друг има викендицу у Чортановцима и често сам долазио код њега. Доводио сам и децу, па сам тако уз њега и сам дошао на идеју да овде саградим кућу. То је одувек био мој сан, али највише сам то урадио због наших ћерки. Првенствено због здравијег ваздуха, а онда и зато што у Београду немају двориште. Хоћу да на селу проводе своје детињство – рекао је глумац својевремено у једној емисији.

–  Најважнија ми је срећа моје деце, а и за нас одрасле може да се организује право уживање. Око куће има места за роштиљање, неки котлић или сач, а ја волим да кувам. Уз то сам и риболовац, а Дунав ми је близу – објаснио је Ћетковић.

Морамо да верујемо у чуда

Једну од водећих улога у новом филму “Чудотворац Тумански” из 2022. године тумачи Слобода Мићаловић.

Овај филм тематизује три чуда која су се десила у манастиру Тумане, а Слобода је своју улогу представила пред камерама портала Србија Данас.

– Било је узбудљиво снимати овај филм јер смо га радили на аутентичној локацији, у самом манастиру. Екипа филма је спавала у конацима. Ја сам и раније посетила манастир Тумане са породицом. Игуман Димитрије и читава братија су дивни домаћини. Они су ми тада представили своју идеју, ја сам се, наравно, одазвала. Људи чије смо приче пребацили у филм су живи и они су посведочили да су им се догодила чуда и да их је Свети Зосим исцелио – истакла је глумица тада.

На питање да ли верује у чуда, позната глумица је одговорила:

– Ми кажемо да верујемо у чуда, али ја кажем да верујем у Бога, верујем у Исуса. Морамо да верујемо у чуда да би се дешавала јер ако немамо веру, ништа нам не преостаје у животу – признала је Слобода Мићаловић, која је и сама по речима сведока доживела чудо.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

AUTENTIČNO KINESKO JELO! Uživajte u ukusima istoka, i proširite svoje kuvarsko znanje

Foto: Printscreen/Youtube/Rašina kuhinja Namirnice: Nudle 1 pakovanje Pileći file 200gr Gustin 5 kašika 1 …