"УМРО МИ ЈЕ БРАТ" Драган Марковић Палма се хитно огласио из Немачке и саопштио тужне вести

– Поштовани грађани Србије и поштовани Јагодинци желим да вас информишем да ми је умро брат. Није рођени, ја нема рођеног брата ни рођену сестру, четврто колено је и веома сам то тешко поднео. Изоловао сам се мало од народа у Србији, дошао сам јуче у Немачку пошто је то Дан уједињења источне и западне Немачке. После непријатељства највећег које су имале две Немачке касније је срушен Берлински зид и ја желим да пошаљем једну прагматичну поруку председнику Александру Вучићу – наводи Палма у обраћању.

– Одлука коју донесете нека буде економски патриотизам и национални прагматизам. Ми морамо да водимо рачуна о будућности. Да не стављамо у ситуацију и праунуке наше да сутра треба да ратују. Да ми не можемо да заборавимо оно ста се дешавало грађанима Србије у прошлим ратовима. Србија мора да иде напред – изјавио је Палма.

Он се у наставку свог говора обратио председнику Вучићу и министру унутрашњих послова Ивици Дачићу.

– Господине председниче Александре Вучићу, добро водите Србију и економска стабилност је веома важна за независност и да можемо сами да одлучујемо шта ће Србија да ради. Исто тако жеља да се захвалим министру унутрашњих полова Ивици Дачићу који заједно са председником Вучићем се бори у међународним односима и у Србији да што мање криминала у Србији постоји – рекао је Палма.

Србија Данас/Информер

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Sve više ljudi “navučeno” na kapi za nos! Farmaceutkinja otkriva kako se rešiti tog problema

Farmaceutkinja Milica Sujić otkrila je na koji se način pacijenti mogu odvići od preterane upotrebe …