Тужба у најави: Позната певачица прекинула уговор с "Грандом", па открила да ће се можда видети на суду – "Нису испоштовали договор"

Млада певачица Зорана Мићановић, која се прославила у музичком такмичењу “Звезде Гранда”, недавно је проговорила о прекиду сарадње са овом продукцијском кућом. 

– Остала сам са “Грандом” у добрим односима, али сам отишла тамо где ми је боље. Тражила сам неки излаз због услова. Неке ствари у уговору с њихове стране нису биле испоштоване и нису биле у реду. Ја сам све испоштовала. Можда ћемо се ми судити… – рекла је она.

Мићановићева се осврнула и на Дару Бубамару, чију је нумеру препевала, истакавши да ју је она позвала, за разлику од Вики Миљковић чији је хит “Драгане” недавно поново оживела.

Zorana Mićanović
Зорана Мићановић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Чула сам се са Даром јер сам обрадила њену стару песму “Трн у оку”. Драго ми је што ме је позвала. Права је лавица! За разлику од Вики Миљковић која ме није контактирала. Вики је једна, она има много хитова, али би ми драго било, као некоме на почетку, да добијем њену похвалу. Ништа више од тога. Можда се она увредила јер је то сада постало мегахит – завршила је певачица. 

Zorana Mićanović
Зорана Мићановић / Извор: Youtube printscreen/Zvezde Гранда

Подсетимо, певачица Зорана Мићановић недавно је потврдила да је окончала своју везу са 22 године старијим колегом, МЦ Стојаном. Према изворима блиским пару, разлог за раскид био је наводно његово понашање и провод са изазовним девојкама на Кипру.

Она је овом приликом истакла да је његово неодговорно понашање и склоност ка забављању са другим женама била једна од главних тачака неслагања.

Певачица је такође нагласила да, иако су покушали да реше несугласице, једноставно нису могли пронаћи заједнички језик када је реч о основним вредностима и приоритетима. Његова учестала путовања и проводи без ње само су продубили јаз између њих.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Sajam knjiga u Beogradu: Legenda o šamanu, roman najboljeg pisca Mongolije

Roman Legenda o šamanu, književnika Gun Ajurzana iz Mongolije biće predstavljen na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu …